Pavel Nový nepatří mezi osobnosti, které by vyhledávaly kdejakou akci – když se však ve společnosti objeví, dokáže bavit všechny okolo sebe. Nejinak tomu bylo i na promítání ambiciózního dramatického snímku Bohdana Slámy (53) Krajina ve stínu, kde Nový ztvárňuje jednu z hlavních postav. Nejenom, že oblíbený herec v předsálí kina Lucerna sršel energií a humorem, ale ženy se mu doslova a do písmene vrhaly kolem krku – jako například herečka Hana Vagnerová (37).

Nový, jenž je známý svou láskou ke koupelím v ledové vodě, byl sice hvězdou celého večera, pak v pozdních hodinách nakonec uznal, že je čas z afterparty zamířit domů. Tam na něj čekala jeho manželka, s níž mimochodem strávil neskutečných 52 let společného života. Vyrazil tedy do potemnělých pražských ulic, a jako jeden z mála nevyužil služeb taxi – naopak, pěkně si počkal na tramvaj. A v ten moment došlo k nečekané rebelii proti vládním nařízením!

VIDEO: Pavel Nový: Každý, kdo má řidičák 30 let si myslí, že je zkušený. Měl by ale trénovat

Video
Video se připravuje ...

Pavel Nový: Každý, kdo má řidičák 30 let si myslí, že je zkušený. Měl by ale trénovat Blesk - Nikola Forejtová

Herec se totiž rozhodl cestovat hromadnou dopravou bez roušky – tu si nechal volně pověšenou kolem krku a vůbec se ji neobtěžoval nasadit! Zda si ji natáhnul až v průběhu jízdy, to už nevíme, než však zmizel z dohledu, nikterak se proti možné nákaze virem covid-19, který znovu (a tím spíše v hlavním městě) nabývá na síle, nebránil. Že by si to v daný okamžik bohužel jen neuvědomil?

Přestože má díky otužování jistě velice tuhý kořínek a imunitu, s níž rozhodně neotřese nějaká rýmička, měl by si možná uvědomit, že ve svém věku se už nachází v rizikové skupině lidí, pro které by mohlo být koronavirové onemocnění fatálním… A ruku na srdce, byla by ho přece škoda!

VIDEO: Pavel Nový získal v roce 2018 svého prvního Českého lva: Zavzpomínal na sex před kamerou!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Nový získal v roce 2018 svého prvního Českého lva: Zavzpomínal na sex před kamerou! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií