Stáňa Lekešová byla nejenom velká profesionálka, ale navíc dokázala všem začínajícím kolegyním vedle sebe pomoci a dát cennou radu. A tak není divu, že pro všechny moderátorky, které se Stáňou vysílaly, bylo to dnešní vzpomínkové, nelehké.

„Po více než šesti letech, co moderuji Sama doma, se zítra poprvé netěším do práce.... Naštěstí na to ‚poprvé‘ bez Stáni nebudu sama. Pokud smutek semkne hrdlo, holky mě podrží. Podržíme se navzájem. Všechny jsme měly Stáňu tak rády... V zítřejším vysílání ale vlastně bude Stáňa s námi. Nejen v srdcích, ale i na obraze. Naše úžasné dramaturgyně připravily různé ukázky z archivu, se vzpomínkami se k nám připojí i bývalé moderátorky tohoto pořadu... Když budete mít chuť, můžete být u toho s námi,“ napsala pár hodin před vysíláním speciálního Sama doma Lucie Křížková, protože právě ona posledních sedm let tvořila s Lekešovou dvojici.

Od prvního okamžiku bylo zřejmé, jak moderátorky – Jana  Havrdová (45), Martina Vrbová Hynková (48), Iva Kubelková (42), Radka Rosická (38), Alena Zárybnická (50), Olga Šípková (50), Ester Janečková (47) nebo Lejla Abbasová (39), těžce bojují se smutkem a horko těžko zadržují slzy. Stáňu měly opravdu všechny moc rády, o čemž svědčily i jejich humorné vzpomínky, které podtrhly i záběry s rozesmátou Stáňou.

VIDEO: Stanislava Lekešová: Cukroví je moje noční můra!

Video
Video se připravuje ...

Stanislava Lekešová: Cukroví je moje noční můra! Tereza Kovářová

Fotogalerie
21 fotografií