Odešla milosrdně ve spánku. Představitelka drbny Vilmy Nyklové ze seriálu Ulice ale ztrátu věrné družky stejně ještě nevstřebala. „Všude mi schází, hlavně na chalupě, kde jsme se synem Jardou trávili Vánoce,“ svěřila se Jarka. Takhle smutné svátky si nepředstavovala ani v nejhorším snu.

Už v létě fenka marodila, herečka s ní běhala po doktorech. Přestala žrát a ztrácela se před očima. „Nakonec se jí, chudince, zastavilo srdce, měla ho nemocné,“ truchlí herečka. Přitom ona sama je konečně po dlouhém martyriu bez zdravotních potíží. „O zlomeném kotníku už opravdu skoro nevím. A záda mě taky po účinných injekcích přestala bolet. Po dvou letech se zase cítím dobře,“ přiznala Obermaierová.

Jen čtyřnohá přítelkyně jí citelně chybí. „Už si vzhledem k věku asi žádného pejska nepořídím. Bylo by to nezodpovědné,“ vysvětluje posmutněle nelehké životní rozhodnutí.

Před Pariskou měla Jarka 15 let jezevčici Nelinku, ta ale onemocněla těžkou epilepsií a nebylo vyhnutí – veterinář ji nakonec musel uspat.

VIDEO: Jaroslava Obermaierová o Vánocích: Už je neslavím!

Video
Video se připravuje ...

Jaroslava Obermaierová o Vánocích: Jsou to jen svátky pro děti, už je neslavím Pavlína Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií