Stanislava Lekešová ze Sama doma zemřela 26. prosince po boji s krutou nemocí. Podle informací Blesku věděla nejenom ona, ale i její rodina, že je to boj předem prohraný. Přesto sympatická moderátorka na sobě nikdy nedala nic znát a pro její kolegy a okolí byl její skon obrovským šokem.

Nikdo to nevěděl kromě rodiny. Ona na sobě nedávala nic znát. A já ji chápu, nechtěla, aby ji lidé litovali. Pořád se usmívala a byla obětavá, i když musela neskonale trpět. Všimly jsme si, že zhubla, a ptaly se jí, jestli se něco neděje, a dělaly jsme si o ní strach, ale ona pořád tvrdila, že je vše v pořádku. Neskutečná bojovnice, která mě toho tolik naučila, a nikdy na ni nezapomenu,“ svěřila se Blesku její kolegyně Lucie Křížková.

Naposledy jsme spolu vysílaly poslední víkend v listopadu a vlastně jsme se i naposledy viděly. Nemohu tomu pořád uvěřit, že už se ve studiu nepotkáme,“ dodala Lucka.

Samozřejmě všechny zajímá, kdy bude poslední rozloučení, ale o tom ani Lucie a další kolegové nemají tušení. „Rodina nebude dělat veřejný pohřeb, rozloučí se s ní při soukromém obřadu. Tak by si to prý i Stáňa přála,“ dozvěděli jsme se z dobře informovaného zdroje.

VIDEO: Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Sama doma Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií