Vůbec nejradši má prý drbna Vilma Nyklová ze seriálu Ulice klid a nicnedělání. „Mám ráda ten pocit, když mám čas. Jen si uvařit, sednout si, lehnout si. Číst si, kouknout na nějaký hezký film a je to,“ prozrazuje v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN.

Pořád v neklidu

A vyvrací představy řady přátel, že když za ní vyrazí, ona je ráda královsky pohostí: „Mám ráda pořádek, navíc jsou ty návštěvy vždycky celkem náročný. Vařením strávím celý den, pak si posedíme a druhý den to celé uklízím. Každá návštěva udělá bordel. Pořád kolem nich chodím, vysypávám popelník, uklízím talířky... Jsem pořád v neklidu,“ popisuje herečka důvody, proč se daleko raději potuluje sama po lese a sbírá houby.

Na houby

I ty pak svým přátelům rozdává. „Naučila jsem se houby rozeznávat, není to těžký. Každý blbec sbírá jen praváky a ty s hnědým kloboučkem. Stačí si koupit za tři stovky atlas a pak jich můžete sbírat mraky. Kamarádi si ze mě ohledně toho dělají srandu,“ vysvětluje Obermaierová. „Ale když houby rozdávám sušené nebo zavařené, tak si vezmou!“ trumfuje pobaveně.

Velký rozhovor s J. Obermaierovou už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

Blesk TV Magazín
Autor: archiv Blesku

Fotogalerie
48 fotografií