Tereza se postavila. Sice jen nejistě, ale přece jen dokázala šest neděl po nehodě udělat pár kroků. A maminka Zuzana (58) ji dostala na svátky domů na opušťák.

„Až do šestého ledna budeme spolu. Pak se vrací do Motola na rehabilitace a až lékaři rozhodnou, pojede ještě do Kladrub,“ svěřila Blesku bývalá životní partnerka Nekonečného.

Byl to pro ni nejkrásnější vánoční dárek. Mohly se jít s dcerou po všech těch nervech projít ven. Vyhráno ale ještě úplně není. „Terezka měla pod autem zaklíněnou hlavně levou polovinu těla. Levá ruka jí zatím moc neslouží, a ona je právě levák,“ vysvětlila Zuzana.

I na chůzi je znát, že levá strana dělá Tereze potíže. Přesto udělala velký pokrok. Energii pro léčbu čerpá taky z fotek. V nemocnici má na nočním stolku snímky zesnulého „táty“, s nímž léta vystupovala na pódiu.

Auto na střeše

Tereza jela v sobotu 16. listopadu s kamarádkou na Lipno. V obci Plánička dostala smyk, auto vylétlo z vozovky a dopadlo na střechu. „Jedna zaklíněná žena byla s úrazem hlavy a páteře po vyproštění hasiči předána posádce vrtulníku, který ji přepravil do nemocnice v Českých Budějovicích. Druhá žena byla převezena pozemní posádkou do nemocnice v Českém Krumlově,“ psalo se na stránkách Týdeníku policie.

VIDEO: Vzpomínkové video na Dana Nekonečného. Jeho bývalá partnerka Zuzana Kardová požádala o jeho natočení režiséra F. A. Brabce, který byl také jedním ze smutečních hostů na pohřbu krrrále rrrrozkoše

Video
Video se připravuje ...

Vzpomínkové video na Dana Nekonečného. Jeho bývalá partnerka Zuzana Kardová požádala o jeho natočení režiséra F. A. Brabce, který byl také jedním ze smutečních hostů na pohřbu krrrále rrrrozkoše F. A. Brabec

Fotogalerie
120 fotografií