Zlomené krční obratle způsobily, že Tereza zatím necítí končetiny. „Bohužel je to tak, ale doktoři říkali, že už pohnula levým kolenem. Terezka to bohužel zatím moc nezvládá. Je jasné, že když je mladá, najednou leží, kouká do stropu a nehýbe končetinami, je to pro ni strašné na psychiku. Přece jenom byla neustále v pohybu a teď se nemůže pohnout z lůžka. Když s ní mluvím, stále pláče a říká, že tady nechce být, že chce jít za Daníkem,“ řekla Blesku její maminka Zuzana Kardová, která dceru do vztahu s Danielem přivedla, když jí bylo sedm let.

Ona i po smrti Dana o něm pořád mluvila a vzpomínala na to, co spolu zažili. Vím, že jí moc chybí, ale teď musí bojovat. Naštěstí má skvělé kamarádky, které se u ní neustále střídají a mluví na ni, aby přišla na jiné myšlenky,“ dodala Zuzka.

K autonehodě zřejmě došlo tak, že auto dostalo smyk na mokré vozovce, vyletělo a spadlo o kus dál na střechu. O to víc je to hrozné, že střecha byla prosklená. Naštěstí Tereza utrpěla jen povrchové rány na hlavě, a ty jí lékaři už sešili.

„Moc jsem se bála, že bude mít pořezaný obličej, a to nemá. Když ji hladím po hlavě, tak cítím všude stehy a nitě,“ říká s pláčem v hlase Kardová. Sama ví, že to chce čas, aby se rány jak na těle, tak na duši zahojily.

VIDEO: Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka! Markéta Reinischová, Jan Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií