I když Zuzana s Danielem Nekonečným posledních pět let nežila, protože se tak dohodli, tak společných 19 let jim nikdo nevezme.

"Cítila jsem, že potřebujeme být každý zvlášť. On nechtěl, abych odcházela, ale už to prostě nešlo. Kdybych s ním byla, možná by se to nestalo. Je mi hrozně. Nejhorší je, že jsem mu řekla, že beze mě nepřežije ani pět let, a to časově vychází na letošní květen. Hrozně to bolí," netajila se po náhlém skonu krále rozkoše Kardová. Ta s Danielem vychovávala i svou dceru Terezu, kterou měla z předchozího vztahu.

Po kremaci v motolském krematoriu, kde se s Danem rozloučily desítky přátel ve stylu karnevalu, se s jeho sestrou dohodla, že si popel rozdělí, a tak se i stalo. Jedna část je uložena v rodinné hrobce, druhou má Zuzka doma.

"K jeho hrobu prý chodí hodně lidí a pokládají tam slunečnice, co měl tolik rád. Já mám malou urnu doma, zatím. Mám v plánu jí rozsypat v Thajsku, tak jak jsem to chtěla já po Danovi, aby udělal se mnou," svěřila se Blesk.cz se slzami v očích Zuzana.

VIDEO: Pohřeb Dana Nekonečného (†52) jako karneval! Samba v krematoriu!

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Dana Nekonečného (†52) jako karneval! Samba v krematoriu! aleš brunclík

Fotogalerie
29 fotografií