Svatbu, která byla původně naplánována na 23. září, dcera Nadi Urbánkové (80) kvůli zdravotnímu stavu otce snoubence Dina Boseho (46) odsunula na jaro.

Na podzim totiž Ashish Kumar Bose (†76) musel po pádu absolvovat operaci kyčelního kloubu. „Bohužel ale tatínka dál trápilo ještě i rameno, které si vykloubil,“ vysvětlila Blesku smutně Jana, proč musel 6. prosince v Novém Dillí podstoupit další zákrok. „Operace proběhla bez komplikací. Avšak několik hodin poté tatínek na oddělení intenzivní péče bohužel zemřel na zástavu srdce následkem embolie,“ říká zpěvačka třesoucím se hlasem.

Samozřejmě jen stěží teď dokáže myslet na svatební přípravy. „Velkou veselku mít nebudeme. Tohle nám vzalo vítr z plachet. Budeme se brát jen v rodinném kruhu se vzpomínkou na tatínka, bez velkých oslav,“ tvrdí Fabiánová s tím, že konkrétní datum zatím nemají.

„Každý, kdo v životě někoho ztratil, ví, že smutek nikdy nepřejde, že se s ním musíme naučit žít dál,“ stýská si Jana. Kvůli pracovním povinnostem bohužel nemohla doprovodit svého snoubence do Indie. V pondělí má totiž v Praze premiéru Czech Cabaret Show, na kterou zkouší už několik měsíců.

„Budu hrát a zpívat naplno pro něj. Dinův tatínek mě měl moc rád a já jeho taktéž. Jeho maminka byla první ženou, která v Novém Dillí produkovala muzikály. Měl tak k divadlu od dětství vřelý vztah a byl šťastný, že si jeho syn našel ženu z oboru,“ dodává Fabiánová se smutným úsměvem. Doufá, že se její partner brzy vrátí a vánoční svátky stráví společně i s jeho maminkou a bratrem v Praze.

VIDEO: Dcera Nadi Urbánkové o veselce! Ještě nedávno se těšila

Video
Video se připravuje ...

Dcera Nadi Urbánkové chystá veselku! Podruhé řekne ANO Američanovi! Pavlína Horáková

Fotogalerie
42 fotografií