Aby docílil těla, kde jsou vidět všechny svaly, poslední dny před soutěží držel přísnou dietu a procházel odvodněním pod dohledem trenéra. „Mou stravu teď tvoří zhruba padesát gramů rýže denně, hodně masa a hodně zeleniny. Vůbec nemohu například cukr,“ svěřil se iDNES.cz Vašek, který nakonec skončil na předposledním místě, ale vzhledem k tomu, že to bylo jeho první klání, je to pořád celkem úspěch.

Ještě před soutěží zveřejnil seznam jídel, které si poté ve velkém dopřál s dcerou Terezkou. „Dvacet rohlíků, máslíčko, hodně zmrzliny, bonbony, hermelínový a taky pochoutkový salát, čedar, italský salám, francouzskou bagetu, šunkové koleno, tyčinky Snickers a Mars, velkou čokoládu Milka a pizzu,“ uvedl zpěvák, co se chystá spořádat. Už jen po vyjmenování všech dobrot má člověk o dvě kila víc!

No, není divu, že by snědl i děvečku s povozem, když si tak dlouho odpíral. Noid si sice pamlsky a "prasárničky" rád dopřeje, ale s alkoholem a kouřením cigaret nadobro seknul.

Bárta má z druhého manželství dceru Terezku a jeho současná partnerka Eliška Grabcová (28) pod srdcem nosí druhou. „Děkuji mojí lásce za podporu, a i když bych se měl teď 100 % starat o ni a o naší malou Elsičku, tak se starala ona o mě. Miluju vás holčičky tři moje,“ netají se svou láskou k rodině muzikálový zpěvák. Ten byl poprvé ženatý s Lucií Bílou (53) a podruhé s modelkou Gabrielou Dvořákovou (29).

VIDEO: Noid Bárta skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se

Video
Video se připravuje ...

Noid Bárta skoncoval se závislostí: Už dva roky jsem čistej, chlubí se Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií