Anička, která trpí boreliózou, na sociální síti sdílela snímek, na němž jí to sice v plavkách velmi sluší, ovšem většina mužů se jí to už bude bát napsat. Na fotce ji totiž pevně drží a vášnivě líbá její nový přítel - slovenský rapper Ján Strapec alias Strapo (30). A tomu asi jen tak někdo do zelí nepoleze.

„Každá česká vlajka má slovenský klín," připsala na instagramu Kadeřávková a v hashtazích ještě svého miláčka počastovala přízviskem „můj jebnutý Jano". Je to přitom vůbec poprvé, co ho takto veřejnosti ukázala a nesnažila se nijak utajit jeho totožnost.

I když někteří její všímaví fanoušci už si dávno všimli, že to byl právě tento fešný Slovák, kdo jí ukradl srdce po rozchodech s kolegou Johanem Mádrem (25) a zpěvákem a skladatelem Danielem Bartákem (38). Někomu to ale docvaklo přece jen až nyní. „Chtěl jsem napsat, že týpek vypadá jako Strapo, kterému narostl chlapáckej pupík, pak jsem se ale koukl na instagram Strapa," smál se kdosi v komentářích pod fotkou. 

Také Ján totiž na svůj profil umístil fotku své nové lásky, která je známá ze seriálu Ulice či z pohádky Kouzelník Žito. Zatímco ona vsadila na sexy romantiku, on spíše vtipkoval. Pochlubil se snímkem, na němž blondýnka sedí spoře oděná v kuchyni na podlaze, a napsal k němu: „Spolubývající se mě ptá, kdy se vrátím domů." Nezapomněl ale už vážně dodat, že je zamilovaný.

Ostatně podle jeho příspěvku to vypadá, že už dokonce s českou kráskou sdílejí společnou domácnost. To potvrzuje u stejné fotky také Anna, která vysvětluje, že se už týden léčí z virózy, a tak se dopuje teplým čajem, a když nepospává, tak šroubovákem a v pyžamu montuje nábytek v novém domově. „Všude jsou krabice, kopy oblečení a papírů a my ještě nemáme ani jídelní židle, natož třeba gauč, kam bych si s tim čajem mohla sednout. A co teprv třeba vypraný prádlo... o tom se mi zatím jenom zdá, protože pračka dorazí až za dva tejdny. Stěhování nesnášim, je to hrozitánskej chaos, ale jistě to za to bude stát," objasnila, jak to s jejich sestěhováním vypadá.

VIDEO: Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! 

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií