„Prej si teď o mně celá republika něco myslí... Půlka tvrdí, že jsem nemastná (kráva), neslaná, bez talentu, bez výrazu, děsně ošklivá (kráva), možná hezká (ale kráva), ale prostě prej kráva bez práva na cokoliv. Především na herectví (protože jsem kráva),“ shrnula představitelka princezny Adélky na sociální síti všechny nenávistné komentáře a vzkazy, které se k ní dostaly.

„Prostě blbá kráva, která je placená z jejich daní a ještě jim zkazila Štědrej večer. A ještě k tomu jsem tak ufňukaná (kráva), že si tu ‚klíšťovou encefalitidu‘ zasloužím (nemocná kráva!),“ postěžovala si Kadeřávková, že lidé jí vyčetli i její boj s lymskou boreliózou (jedná se o odlišnou chorobu než encefalitida, ale obě přenáší klíšťata).

Blondýnka se ale v dlouhém příspěvku svěřila s tím, že od některých diváků pohádky Kouzelník Žito dostala i poněkud růžovější zpětnou vazbu. „Druhá půlka tvrdí, že jsem sympatická princezna, že mi to sluší, že jsem talentovaná, šikovná, přirozená, skvělá, milá a nadějná herečka. Že jsem super.“

„Možná trochu kráva, ale aspoň pěkná. A taky prej jedinej světlej bod celýho štědrovečerního šílenství (Ach. Děkuji.), který ale vlastně až zas tak šílený, jak první půlka rozhněvaného tábora tvrdí, nebylo,“ vypisuje hvězda nekonečného seriálu Ulice, která zveřejnila také společnou fotku s Jiřinou Bohdalovou (87). S tou se potkala právě při natáčení Žita a už jen díky tomu bude jistě na tuto práci ráda vzpomínat.

VIDEO: Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží!

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží! Tereza Kühnelová, Blesk

„Prostě se o tom a o mně teď všude mluví a každej na to něco říká. A víte, co si ‚o tom a o vás‘ myslím já? Nic.“ dodává na Instagramu Anička, která tím zřejmě chtěla naznačit, že sama nejlíp zná své pozitivní i negativní stránky a nepotřebuje se starat o názory ostatních. I když se ale tváří, že všechny urážky ji nechávají chladnou, je jasné, že si takové věci o sobě nerada čte. Jinak by se k celé záležitosti nevyjadřovala.

Ovšem pravda je, že si s reakcí dala poněkud na čas a zveřejnila ji až 27. prosince večer, tedy až tři dny po Štědrém dni, kdy Česká televize pohádku odvysílala. Její kolega Denis Šafařík (24) byl o poznání rychlejší a své odpůrce usadil hned na první svátek vánoční. Posléze se ozval i samotný režisér Zdeněk Zelenka (64), který své dílo obhajoval a naopak se ostře pustil do všech samozvaných kritiků.

VIDEO: Hit z nejdiskutovanější české pohádky! Místo Žita zpíval známý skladatel!

Video
Video se připravuje ...

Hit z nejdiskutovanější české pohádky! Místo Žita zpíval známý skladatel! Youtube.cz

 

Fotogalerie
57 fotografií