Herečka Eva Holubová sice nikdy nehrála pod taktovkou režiséra Miloše Formana, on však její život ovlivnil poměrně zásadním způsobem. Zrežíroval totiž její svatbu s manželem, s nímž Holubová i přesto, že měli dvojčata Adama (25) a Karolínu (25), žila na „psí knížku“. Režisér, který se mohl pyšnit dvěma „zlatými naháči“ za filmy Amadeus a Přelet nad kukaččím hnízdem, se v roce 2009 nejenom finančně postaral o hostinu, novomanželé dokonce i s dětmi pak mohli strávit líbánky na jeho farmě v Connecticutu.

„Jsme sice spolu od roku 91, ale teprve před 10 lety jsme do rukou americké farmářky irského původu a Miloše Formana složili slib manželství. A žádné ‚yes, I do‘, ale ,tímto prstenem se ti odevzdávám a slibuji ti lásku, věrnost a oddanost na věky věků‘,“ zavzpomínala Holubová na instagramu. „Já jsem tvor monogamní a držící na svou smečku, do níž ale dovedu přijmout další členy. Mám ráda lidskou pospolitost a trápí mě, co člověk dovede udělat člověku. Miluju naše děti a věřím v ně!“

„Byla to dobrá svatba, moc hezká vzpomínka po ní zbyla, a ještě krásnější závazek. Děkuju ti, Milošku a Martinko, možná bychom se bez vás nerozhoupali. Vystrojili jste nám náramnou veselku,“ dodala umělkyně, kterou si celý národ okamžitě vybaví z hořkých komedií Pelíšky a Pupendo, stejně jako její nezapomenutelnou hlášku „neživíš, tak nepřepínej“ z filmu Knoflíkáři. Na snímcích, kterými se pochlubila na sociální síti, září čerstvá nevěsta v květovaných šatech štěstím a je obklopená lidmi, kteří jí byli nejbližší. Není divu, že si tento okamžik uchovává v paměti jako nejcennější poklad!

VIDEO: Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení!

Video
Video se připravuje ...

Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
64 fotografií