„Sklepácká“ hvězda Eva Holubová si v těchto dnech užívá dovolené v italské Sicílii, společně s prezidentkou nadačního fondu Kapka naděje Vendulou Pizingerovou (47), svou dcerou Karolínou (25) a jejím partnerem, urostlým modelem Matějem Paprčiakem (28). Přestože prakticky denně informuje všechny své příznivce o tom, co prožila, zažila a cítila, její poslední příspěvek na instagramu je notně překvapivý.

Holubová se totiž najednou začala podivovat nad tím, co vede její přátele k tomu, aby se na internetu se vším svěřovali. Herečka, kterou sleduje neuvěřitelných 99,9 tisíc followerů, si přitom všechny získala právě svou otevřeností, upřímností a schopností na sociálních sítích psát a mluvit o životě takovém, jaký doopravdy je.

„Uvědomuju si, jaký mám štěstí, že si můžeme dovolit tuhle dovolenou a že si ji umíme užít. Více fotografií najdete na jejich profilech, u mne nějak dochází k přerodu ohledně sociálních sítí. Zvláště když čtu některé dříve oblíbené profily,“ prohlásila nečekaně.

„Opravdu potřebujeme otevírat své kuchyně a ložnice světu dokořán? Co je inspirace a co zbytňování svého ega?“ ptá se žena, která přitom loni neváhala sdílet ve svých instastories nepříliš lichotivá videa z výše zmiňované ložnice, svěřovala se v nich se svými problémy s alkoholem nebo se potřebovala vypovídat ze svých depresí.

„Teď nenarážím na nikoho ze svý party, aby bylo jasno, ale uvědomuju si, jak je dobře, že jsou některé okamžiky nepřenosné, a že jsem rada, že nás s Matějem Paprčiakem nenapadlo udělat úžasnou fotku, když jsme si navzájem na náměstí před katedrálou v noci, on v angličtině, já v češtině, recitovali Hamleta,“ dodává herečka známá například z hořké komedie Pupendo, kde si zahrála po boku Bolka Polívky (69).

VIDEO: Eva Holubová se přiznala, proč miluje sociální sítě a kdo vymýšlí její vtipné příspěvky! 

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová se přiznala, proč miluje sociální sítě a kdo vymýšlí její vtipné příspěvky! Redakce Blesk

Fotogalerie
39 fotografií