Radostnou novinku hvězda seriálu Taková moderní rodinka (anglicky Modern Family) oznámila na své sociální síti, kde se pochlubila snímkem z pláže, kde před ní její vyvolený klečí a předává jí zásnubní prstýnek. Na dalších záběrech se dvojice šperkem chlubí a líbají se, a tak nemůže být pochyb, že odpověď byla jasné »ANO«!.

„Taková ta věc, když nemůžete spát, jíst, ale můžete se dotknout hvězd a letíte až přes plot jako ve světové sérii,“ citovala Hylandová v popisku u fotky hlášku z filmu Malé dohazovačky, v němž hlavní role ztvárnila dvojčata Mary-Kate a Ashley Olsenovy (33). Chtěla tak vyjádřit, že je zkrátka až po uši zamilovaná.

Ostatně osmadvacetiletá herečka už s přítelem randí dva roky. Vypadá to, že našla štěstí právě s Wellsem Adamsem (35), který se objevil v reality show The Bachelorette (u nás překládáno jako Dívka na vdávání). 

Co se týče gratulací, ozvala se Sarah řada kolegů z branže. „To je tak hrozně roztomilé,“ rozplývala se Vanessa Hudgensová (30) známá z Muzikálu ze střední. Štěstí popřál také zpěvák Nick Jones (26), který se ostatně sám loni oženil s krásnou indickou hvězdou Priyankou Chopraovou (36). 

Fotogalerie
33 fotografií