Dalo by se říct, že Rytmus a Jasmina Alagičová prožívají svou lásku online. Prakticky denně přidávají na sociální sítě důkazy o svých nehynoucích citech, zamilovaná selfíčka nebo srdceryvná vyznání. „Když sleduji profily jiných, zajímavějších a známějších lidí, tak tam své partnery mají častěji než my dva,“ brání se ale pohledná moderátorka. „Zpočátku mi to bylo líto. Hlavně proto, že jsem tomu nerozuměla. Co se stalo, že tě lidé začnou obviňovat a ukazovat na tebe prstem za něco, co vlastně vůbec není špatně? Patrik mi řekl, že jednoho dne se to otočí a ti lidé pochopí, že mezi námi je opravdu čistá láska,“ myslí si.

„Teď už sama cítím, že ten největší negativní boom máme za sebou a lidé nám čím dál častěji píší i hezká slova,“ dodává sympatická brunetka, která je teď s kontroverzním rapperem v jiném stavu. Mladá žena pocházející z Balkánu přitom přiznala, že původně vůbec nechtěla, aby byl její partner ze světa showbyznysu stejně jako ona! Osud však rozhodl jinak: zjistili totiž, že jsou pro sebe přímo stvoření. „Jsme svým způsobem stejně ujetí, a tak to dobře zapadlo, když jsme se potkali,“ rozplývá se brunetka.

Drsňák, který ve svých písních například vykřikuje „kdo chce je*ať? cítim to vo vzduchu, že všetci sa chcú je*ať“ nebo rýmuje „milenky mávám, rád s nimi spávám“, takže rozhodně nepůsobí jako nějaký romantik, je přitom podle Jasmininých slov mužem do nepohody, který se nebojí ani přiložit ruku k dílu v kuchyni. „Patrik mi pomáhá, i když při tom vypadá zvláštně. Třeba když krájí cibuli, dělá grimasy, aby mu neslzely oči. On je však neodolatelný i tak,“ popisuje usměvavá Alagičová.

Na Patrikovi Vrbovském zkrátka miluje úplně všechno. „On je pro mě skvělý člověk se správnými hodnotami a názory. Líbí se mi i to, jak vypadá a jak rapuje. Je to skvělý partner,“ prohlašuje žena, která vystřídala Daru Rolinsovou (46) v Rytmusově životě. Její slova jsou stále plná zamilovanosti. Aby také ne, se svým snoubencem chodí sotva od května loňského roku, nejsou tedy spolu ještě ani rok. Dá se tedy říct, že jsou oba ještě stále pod vlivem fenylethylaminu, tedy takzvaného hormonu lásky…

VIDEO: Počátkem května 2018 ještě Alagičová o jejich vztahu mlžila...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagičová o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií