Zatím ještě stále manželský pár se nemůže dohodnout na tom, kdo vlastně zdržuje rozvod. Monika je v Německu a randí s mladičkým hokejistou Petrem Biniasem (22) a Michal si v Česku užívá společnosti mladší krásky Báry. Navzájem si vyřizují účty a perou špinavé prádlo přes média.

Že jejich rozvod proběhne v důstojnosti a v poklidu, asi čekal málokdo, ale vzájemné obviňování, zasílání fotek jako důkaz, štěkání jeden na druhého přes média, to je silná káva. Michal po přečtení článku, ve kterém se do něj matka Ornelly Koktové (25) a Charlotte Štikové (22) zevrubně pustila a obvinila ho i z domácího násilí a dlouholeté nevěry, pustil do protiútoku.

„Jaký teď vede život, mě nezajímá. S tím, co zveřejňuje, nemám nic společného. Už neví, jak na sebe upozornit, neviděli jsme se přes půl roku a komunikujeme jen přes telefon nebo právníky. Ty výmysly mě nepřekvapují, ale popravdě mě toto obvinění více než zaskočilo," reaguje v emailovém vyjádření pro Blesk Štika.

„Myslím si, že už neví, jak by na sebe veřejně upozornila, aby se na ni v ČR nezapomnělo. Pourážela a rozhádala se s celou naší rodinou a mě to její další konání na můj účet velice obtěžuje. Je mi jí líto," vysvětlil konání své ženy.

I přesto, že se dle jeho slov jedná o křivé obvinění, trestní oznámení na ni za to podávat nebude. „Právě na to ona čeká. Jakékoliv spory, zvláště veřejné, ji naplňují. Lačně touží po pozornosti médií a je pro to ochotna udělat cokoliv. Já mám nový život a lživé útoky Moniky Štikové nehodlám akceptovat."

25 let nekomunikovala ani se svou matkou, celou dobu o své matce a sestře mluvila jen zle. To vše o něčem vypovídá. O jejím psychickém stavu. Dle mě by se měla odborně léčit na psychiatrii," dodal zkrachovalý podnikatel pro Blesk. Nezbývá tak než jen čekat, jakou špínu na sebe Štikovi vytáhnou příště...

VIDEO: Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem!

Video
Video se připravuje ...

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! FTV Prima

Fotogalerie
53 fotografií