Doby, kdy fotila opravdové modelingové fotečky, má Ornella jakožto zasloužilá mamina téměř šestiletého syna Quentina již dávno za sebou. Tedy, pokud někdy tyto doby vůbec zažila.

Oficiálně totiž sice mnohokrát prohlásila, že byla modelkou agentury Czechoslovak Models, nikdy však nebyla vedena v žádné databázi této slavné agentury. Zda se tedy dlouhonohá brunetka někdy skutečně živila předváděním svého sošného těla nebo ne, to se nejspíše už nikdy nedozvíme, stále však má tahle mladá žena svým dvaadvaceti tisícům followerů na Instagramu co nabídnout.

Dá se o ní totiž říct, že by jí slušel i pytel – jelikož to není jen rčení, ale skutečnost! Stačí jenom přepásat ve správných místech a málem to vypadá jako stylové šaty. „Když nemáš co na sebe… ještě jsou tu ty velký černý pytle na všelicos,“ napsala Ornella s humorem sobě vlastním k povedenému černobílému snímku, který měl podle ní poukázat na nadměrnou spotřebu plastu.

Vyvinutá manželka někdejšího milionáře Josefa Kokty (61) na sebe zkrátka pořád dokáže strhnout pozornost médií. Dělá to naštěstí mnohem vkusněji než její obtloustlá mladší sestra Charlotte (22), která ráda ukazuje svůj předimenzovaný hrudník či naducaný zadeček, případně jejich matka Monika (46), co v Německu, kam utekla za svým mladičkým milencem, chytila druhý dech a našla ztracené mládí. Od té doby totiž křečovitě přesvědčuje o svém nekonečném štěstí své blízké i široké okolí.

Je ovšem pravdou, že i mladá paní Koktová dokáže překvapit. Naposledy se o ní totiž psalo (a ne zrovna lichotivě) v souvislosti s opileckou nehodou královny dětských srdcí, Dagmar Patrasové (62). Poté, co herečka pod vlivem alkoholu bourala a následně nadýchala 2,5 promile, se na její hlavu snesla vlna kritiky, a jediná Ornella se za ni byla ochotna postavit. Přece jenom jako dítě účinkovala s Dádou v pořadu Kouzelná školka.

Ornella bez zaváhání označila všechny, kteří se do „největší hrdinky jejího dětství“ naváželi, za nuly, a připomínala jim, co všechno známá zpěvačka a herečka dokázala.  Na rozdíl od nich... „Absolutně neschvaluji alkohol za volantem! Nicméně za to bude Dáda řádně potrestána dle zákona. A proto podle mě není důvod pro další veřejnou šikanu kolem,“ opravila se Ornella poté, co ji jeden z jejích fanoušků jemně upozornil na fakt, že miláček dětí se žížalou Jůlií za krkem mohl nějaké to dítě v tomhle stavu klidně přejet a zabít.

VIDEO: BEZ CENZURY: Máma Monika vs. dcera Ornella se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny!

Video
Video se připravuje ...

BEZ CENZURY: Máma Monika (45) vs. dcera Ornella (25) se ukázaly NAHÉ: Štiky shodily šupiny! David Turek

 

Fotogalerie
55 fotografií