Není nic horšího než smrt blízkého člověka. Věra Špinarová pro zpěvačku Heidi Janků blízkou osobou opravdu byla. Měly spolu jet na podzimní turné. Nakonec ale nepojede ani jedna. Špinarová totiž v neděli v motolské nemocnici zemřela.

Tato smutná zpráva zasáhla všechny Věřiny fanoušky i její rodinu. Hlavně syna Adama Pavlíka, který s maminkou hrál a byl i jejím manažerem. Zpráva zasáhla také Věřina bývalého manžela Ivo Pavlíka a jeho současnou manželku Heidi Janků. Z tragédie se však dvojice už trochu oklepala a tak vyrazila mezi lidi a hlavně mezi psy – na akci Zlatý chrt.

Ivo i Heidi vypadali na první pohled normálně. Avšak tváře měli oba dva unavené. Možná z toho velkého smutku, který oba dva prožívají. „Samozřejmě je to pro Ivoše bolestné. Včera jsme pustili emoce, aby se v nás nezadržovaly. Měly jsme se s Věrkou fakt rády, i když to navenek působí divně. Já totiž nebyla příčinou jejich rozchodu, tak možná proto,“ uvedla pro Blesk před několika dny Heidi.

Zpěvačky společně plánovaly velké turné, kde měly zazpívat svoje nejznámější hity i nové písně. Z toho nakonec ale nic nebude. Bez Věry to totiž podle Heidi nemá smysl. „Když jsem kývla na Adamovu nabídku jet s Věrkou turné, bylo a je mi jasné, že tahákem byla v první řadě Špinarka. Ona byla ta, kdo vyprodával sály. Sama nikam vyjíždět nebudu,“ dodala Heidi.

Video
Video se připravuje ...

To nejlepší z Věry Špinarové (†65): Plná života a smíchu řádila u Krause! FTV Prima

Na akci Zlatý chrt – Golden Greyhound Awards v pražském Motole dorazily také další celebrity. Krásná Monika Bagárová, moderátorka Klára Doležalová, Kaira Hrachovcová, Andrea Verešová nebo herec Martin Dejdar, který se s Věrou Špinarovou setkal několik dní před její smrtí v soutěží Tvoje tvář má známý hlas.

Fotogalerie
53 fotografií