"Já ty svoje koně chci vidět ještě jednou. Chci je vzít k sobě do podniku a ukázat jim, jak se to dělá," začne Zdeněk Pohlreich svoji řeč, při níž usedne jako žáček před učitelskou komisí, která bude ve velké převaze.

"Polovina koní, jak říkáte, je už ve světě. Zbyl tu jen Pavel a Jirka. Ale myslím, že budou spokojení, když se natáčení nezúčastní," zamítne okamžitě šéfkuchařovu nabídku ředitel školy Pavel Caitaml. "Pavel Bureš si to nepřeje a ani jeho tatínek," dodá učitelka. A Zdeněk Pohlreich zůstane v šoku, že by ho Pavel už nechtěl vidět.

Video
Video se připravuje ...

MUSÍTE VIDĚT: Ano, šéfe: Pohlreich vs. učeň, který ukradl babičce řetízek! FTV Prima

Nakonec se do šefkuchaře pustí celý učitelský sbor kvůli tomu, že se Burešovi všichni posmívali za to, co předvedl při předchozím díle. A že štáb ho využil k zesměšnění školy. "Nechci řešit, co se odehrávalo na sociálních sítích, co si kdo povídal, že se Pavlovi někdo posmíval. Já se mu neposmíval," vysvětlí Pohlreich. "To není to, že bychom toho kluka využili k tomu, abychom zesměšnili vaši školu," dodá. S pochopením sboru se ale nesetká. Nakonec však rezignuje. "Smířím se s tím, že prožiju zbytek života bez toho, abych se setkal s Pavlem Burešem," dodá se svým typickým humorem.

Pokud chcete vidět, jak celý díl Ano šéfe! dopadne, dívejte se ve čtvrtek ve 21:30 hodin na Primu.

Video
Video se připravuje ...

Potupné finále Ano, šéfe: Pohlreich chtěl potkat učně, co ukradl řetízek! FTV Prima

Fotogalerie
19 fotografií