Všichni o něm mluví, všichni ho parodují. Jeho hlášky o »jednání s tátou«, strejdovi, babičce a hlavně »hrníčkách« se staly hitem. Jenže Pavel to nese těžce. Přestal chodit do školy a skrývá se před světem. Ředitel školy, ve které se »Ano, šéfe« natáčelo, teď lituje toho, že televizní štáb na půdu učiliště pustil. Ukazuje se, že to přinejmenším Pavlovi hodně uškodilo.

„To, že se na naší škole natáčelo, jsem dělal pro děti, aby měly zábavu. Proto mě to, co se stalo, moc mrzí,“ řekl deníku Aha! Pavel Caitaml, ředitel Střední školy obchodu, řemesel a služeb v Ústí nad Labem. Ředitel měl proto také pochopení, když se mu Pavel omluvil z docházky.

„Je z toho hodně špatný, protože si ho všichni dobírali,“ řekl Caitaml. Podle něj Pavel nic neukradl, jen chtěl být před kamerou zajímavý a příliš mluvil. Podle přátel teď učeň nechodí ani do školy, ani na svá oblíbená místa, nekontaktuje ani své přátele.

Je nutné dodat, že podle okolí je Pavel prostě hodný a pracovitý kluk. „Pavel byl u nás na brigádě. Byl to strašně hodný a extrémně pracovitý kluk, který se nebojí přiložit ruce k dílu,“ vyprávěli shodně pracovníci velkoobchodu v Ústí, kde byl učeň na praxi.

Víte, že...

Na Facebooku vznikla stránka fanoušků „kluka s řetízkem“, během několika dnů posbírala bezmála 30 tisíc lidí.

Video
Video se připravuje ...

MUSÍTE VIDĚT: Ano, šéfe: Pohlreich vs. učeň, který ukradl babičce řetízek! FTV Prima

Fotogalerie
22 fotografií