Jelikož spolu bývalí manželé v posledních měsících skvěle vycházejí a nemají problém se na všem domluvit, tak i rozvod proběhl velmi tiše a klidně.

"Já myslím, že to proběhlo v listopadu nebo v prosinci, jak nemáme spory, tak jsme u toho nemuseli být. Přesně nevím, ale už je to déle," sdělila Blesk.cz Bočanová, která rozchod s manželem oznámila na podzim v roce 2009. Na přesné datum oficiálního ukončení manželství si nepamatuje ani Mráz. "Pro mě je důležité, že s Majdou skvěle vycházím a že naše dcera je šťastná," říká jeden z producentů úspěšného muzikálu Děti ráje.

Jak Mahulena tak Viktor už mají delší dobu nové partnery. Herečka přes půl roku randí se zahradníkem Jiřím Herdou (32) a podnikatel s barmankou Petrou. "Jsem spokojená, Jirka je úžasný chlap. V létě se stěhujeme do nového domku, který nám od loňska vyrůstá v Buštěhradě," dodává sympatická Mahu, jež po pěti letech skončila v TopStar magazínu. Pomyslné žezlo po ní převzala Gábina Partyšová.

"Práce mám dost, točím Vyprávěj, hraji v Činoherním klubu a v Dejvickém spolku Háta. S Jakubem Ludvíkem připravuji charitativní kalendář pro školu Slunce, kterou navštěvuje dcera Márinka. Samozřejmě tancuji a dabuji," chlubí se herečka, která včera oslavila 45 let.

Fotogalerie
8 fotografií