"Když mi Prima nabídla, zda bych chtěla moderovat TopStar magazín, vůbec jsem  neváhala a řekla ano. Protože kdybych to nevzala já, vzal by to někdo jiný. Taková nabídka se přece neodmítá," řekla Blesk.cz Partyšová, která týden musela mlčet, než televize vydala oficiální prohlášení o výměně moderátorek. Bohužel o rošádě zapomněli říct stávající moderátorce Mahuleně Bočanové. A tak došlo k tomu, že se to Mahulena dozvěděla až z Blesk.cz, který informaci přinesl jako první.

"Je mi moc smutno, Prima má samozřejmě absolutní právo k rozhodování o svých pořadech, ale ta forma mého konce v Top Staru je pro mě velmi bolestná. Na internetu to vědí dřív než já. Nikdo mne z Primy nekontaktoval telefonicky ani formou sms a to mne mrzí," reagovala na svůj náhlý konec v televizi herečka.

"Mrzí mě, že to takhle dopadlo, ale moje chyba to není. Jsem Primě vděčná, že mi tuhle šanci, na kterou jsem čekala dvanáct let, dala a vynasnažím se, abych byla co nejlepší a ještě víc zvedla sledovanost Top Staru," dodala Partyšová, která ve společenském magazínu tři roky mapovala večírky.

Nová moderátorka Top Star Magazínu Gábina Partyšová Blesk.cz poskytla rozhovor

Gábino, kdy jste se dozvěděla, že střídáte Mahulenu?

Asi před týdnem, ale slíbila jsem, že budu mlčet a první, kdo to oznámí, bude Prima.

Kontaktovala jste nějak Mahulenu?

Ne. Co bych jí asi měla říct? Mahu, děkuji, nebo je mi líto, že končíš? My dvě jsme nikdy nebyly kamarádky, ale vždy kolegyně, které se navzájem respektovaly. V televizi to chodí tak - každý chvilku tahá pilku. Třeba mě za půl roku taky vymění.

Budete stejně jako vaše předchůdkyně při uvádění polehávat?

Doufám, že ne (smích). Chtěla bych do pořadu vnést nový vítr, trochu živější styl. Bylo by dobré, kdyby se Top Star neuváděl jen ve studiu, ale i v různých exteriérech. Určitě dál budu vést rubriku večírky, protože chci být neustále v kontaktu s celebritami. Když už o nich mluvím, tak chci být v obraze.

O výměně rozhodl Petr Lesák z Real TV, nebo Prima?

To netuším. Ale mám nějaké informace, že to byla Prima, kdo mě navrhl.

Není žádným tajemstvím, že jste vždy chtěla moderovat vlastní pořad. Je to konečně splnění vašeho snu?

Ano, určitě, vždyť jsem na tohle čekala dvanáct let. Je vtipné, že v době, kdy jsem chtěla nějaké televizi nabídnout vlastní scénář pořadu, tak přišel Top Star. Takže můj nápad zatím zůstane v šuplíku.

Kdy začnete Top Star natáčet?

Začátkem března a diváci se mají na co těšit.

Fotogalerie
10 fotografií