„Když jsem viděla ten dům s tou kostrou střechy, tak už jsem si dokázala představit, jak bude vypadat,“ řekla Bočanová s tím, že pokud vše půjde podle plánu, tak v červnu se bude i se svojí dcerou Márinkou (10) stěhovat z pronajatého bytu na Staroměstském náměstí do vlastního domu v Buštěhradě.

Herečka si ho dokonce sama navrhla. „Je to dům mých holčičích snů, které jsem dala na papír a pak jsem sháněla profesionála, který by ty moje představy dal do konečné podoby, aby pak podle toho mohli dělníci stavět. Nechtěla jsem z toho mít jenom takovou pohádkovou kresbu,“ svěřila se Mahulena.

V přízemí si herečka přála jeden velký prostor. Ve druhém patře jsou dvě místnosti, jedna pro Mahulenu a druhá pro dceru. Ale zřejmě tam sami bydlet nebudou. Bočanová je už půl roku zamilovaná do zahradníka a hokejisty Jiřího Herdy a vztah se zatím vyvíjí velmi slibně.

Důležitým faktorem bylo, že nového partnera skvěle přijala dcera Márinka. „Jirku má moc ráda, až se toho bojím, chvilkami to vypadá, že ho má raději než mě. Ale jsem ráda, že si rozumí a že je veselá, protože to je pro mámu největší štěstí,“ míní Bočanová s tím, že se řídí pocity své dcery a je pro ni na prvním místě, aby byla šťastná. „Ona má obrovský cit na lidi a pozná dobrého člověka. Takhle mi signalizovala jako radar, když se okolo mě začal motat nějakej chlap, tak se mě každej zeptal, co Márinka. Ona vždycky poznala dřív než já, co je to za člověka,“ dodala.

Kde na to herečka vzala?

Pozemek v Buštěhradě si Bočanová našla z jednoho prostého důvodu. Je necelých pět kilometrů vzdálený od Číčovic, kde s dcerou dříve bydlely. „Nechtěla jsem dceru vytrhávat z jejího rodného prostředí. Má to tam ráda, a hlavně to bude mít kousek k tátovi a tetě,“ vysvětlila herečka. Zatímco si pozemek vzala na hypotéku, tak dům jí zaplatil její manžel Viktor Mráz, se kterým už více než dva roky nežije.

Fotogalerie
8 fotografií