Dominika už nafotila pro film sexy plakát a neskrývá herecké ambice. Její sokyně ale také nabízejí svá prsa!

"Chceme do role Marie obsadit atraktivní holku, kterou bude před kamerou svádět Lukáš Langmajer. Kandidátek je hodně. Bude to »o prsa«, ale prsa určitě nebudou hrát hlavní roli," říká producent bobulové »dvojky« Adam Dvořák.

"Vždycky jsem chtěla hrát a už jsem svým tělem něco dokázala," upozorňuje Dominika na své vnady. Šance se však hodně kloní k »Veverce« ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, z které chtějí filmaři »vyždímat« její současnou televizní popularitu.

"Lenka Zahradnická byla v úterý již oslovena. Není to naštěstí žádná cudná katolička, kterou nyní hraje na obrazovce," prozradil zdroj z filmového štábu. "Chci zkusit zas něco jiného," potvrdila neurčitě sama Zahradnická, jejímiž fotkami se to na internetu jen hemží.

Vicemiss Pospíšilová o pokračování hitu Bobule také hodně stojí a nadzvedává ji, že by její ambice chtěla některá z uchazeček trumfovat prsy. "Člověk nemusí své kvality dokazovat prvoplánově," obula se do konkurence modelka, která má za sebou miniroli v Bestiáři.

Všem ovšem může prestižní flek ještě na poslední chvíli vyfouknout slovenská hvězda Vlastina Svatek (27). "Hledáme hlavně odlišný typ, než je Tereza Voříšková z prvního filmu," naznačuje Dvořák, jemuž se hvězdy a hvězdičky jen hrnou, a tudíž má dobrý manévrovací prostor při stanovování honorářů.

Své má zatím jisté právě představitelka největší role Voříšková, která v komedii o víně opět zahraje vedle »floutků« Lukáše Langmajera a Kryštofa Hádka. Ta se může modelkám a herečkám tlačícím se do Dvou bobulí už jenom smát.

Fotogalerie
2 fotografie