Sámer Issa

Málo kdo by to tipoval, ale na pomoc pejskům i jiným zvířatům je velký odborník Sámer Issa, ten adoptoval hned několik pejsků, nebo agamáka Pepu, taky sovu, nebo nosály. Bez zvířat si neumí představit život. „Mě to hrozně baví a ta cesta zvířat s tou mou se propojuje. Myslím si, že zvířata občas skutečně potřebují lidskou pomoc,“ vysvětluje Sámer.

Video
Video se připravuje ...

Bydlení s Markétou Mayerovou - Sámer Issa Videohub

 

Barbora Mottlová

Bára je nejen skvělá zpěvačka, herečka, modelka a sportovkyně. Na jejích sociálních sítích často vidíte i jejího roztomilého pejska Chica.

„Chicovi jsou už tři roky a jsou to asi nejlepší léta mýho života. Do svého zrychleného životního stylu si pořídit takového pejska bylo asi to nejlepší rozhodnuti. Nejen, že je Chico úžasný společník, ale zbožňuju ty naše romantické procházky přírodou. Když mi není zrovna dvakrát do skoku, vždy si řeknu "hlavně, že je Chico zdravý a veselý chlapík" a to mě zase postaví zpět na nohy. Je moc chytrý a vnímavý. Často vymýšlí nějaké kulišárny a hry. Lidi si obvykle myslí, že je to jen vyfénovanej frajírek na gauči, ale Chicouš se mnou chodí běhat i dlouhé vzdálenosti, užívá si i výšlapy na Sněžku nebo i jiné vrcholky. A nejraději si poleží třeba v kaluži. Prostě kluk do nepohody. Mám pocit, že ho mám ráda čím díl tím víc a nechápu, kam až ta láska roste. Řekla bych, že je Chico i dobře vychovaný, proto si může dovolit mít hodně volnosti. Ví, kde jsou jeho hranice."

Veronika Petruchová

Veronika je moderátorka večerních zpráv a velká milovnice zvířat. Před nedávnem si pořídila chrtíka Woodyho. "My s Woodym nepodporujeme množírny. Pejsci se mají rodit ve správný čas a v dobrých podmínkách, mají se rodit pro radost a ne pro zisk,“ my s Veronikou rozhodně souhlasíme.

Jaké další celebrity si doma hýčkají čtyřnohé kamarády, najdete v naší velké galerii:

Fotogalerie
33 fotografií

Podpořte i vy opuštěné pejsky!

Svou účastí na festivalu Blesk tlapky můžete podpořit opuštěné pejsky již tuto sobotu 4. 6. 2022 na pražském Vypichu. Čeká na vás velmi bohatý program, přijedou i opuštění pejsci z několika útulků, které si můžete adoptovat. Chybět nebude ani tombola, jejíž výtěžek darují organizátoři tachovskému Psímu útulku U Šmudliny na jeho rozšíření. Festivalový den bude  plný zábavy,  pod dohledem odborníků si můžete se svým čtyřnohým kámošem vyzkoušet skoky do dálky nebo dog dancing.

Chybět nebudou ani reportérky Blesk Tlapek Kateřina Lang a Jana Ulrichová, které pohovoří o svém boji proti množírnám a tyranům zvířat. "Když projekt Blesk tlapky před čtyřmi roky vznikal, vůbec jsme netušily, kolik zvířat v naší zemi denně trpí. Děkujeme čtenářům i všem našim fanouškům za podporu a těšíme se, že se setkáme osobně, řekly. Účastníci akce budou moci hned na místě podepsat petici proti množírnám a jejich pes to bude moci stvrdit otiskem tlapky.

Akci, kterou budou společně moderovat Bořek Slezáček a propagátor bull sportů Daniel Ždárský, přijdou podpořit i známé tváře. Návštěvníci se mohou těšit na Martu Kubišovou, Danu Morávkovou, Martina Zounara či Moniku Absolonovou, která i zazpívá. Všichni navíc přivedou své mazlíčky. Chybět nebude ani dostatek občerstvení, stánky s psími potřebami a krmivy a připraveny budou misky s vodou pro pejsky. A pozor! Dorazí i hlavní hrdina filmu Gump, pes, který naučil lidi žít.