Čisticích prostředků na trhu najdete nepřeberné množství. Jaké z nich ale vybrat, aby byly účinné, ekonomické a zároveň jejich používání nezatěžovalo půdu a odpadní vodu škodlivými látkami?

Je mezi běžnými a ekologickými produkty rozdíl?

V drogériích jsou v dnešní době celkem běžně k dostání výrobky, které se pyšní označením ekologické. Jaký je rozdíl mezi běžnými a ekologickými prostředky určenými k úklidu domácnosti nebo péči o tělo?

Autor: Feel Eco

Ve Feel Eco všechny složky pro naše výrobky pečlivě vybíráme takovým způsobem, aby byly účinné, co nejšetrnější k lidskému zdraví a životnímu prostředí a aby pocházely z obnovitelných zdrojů.

Bez ropy i zbytečné syntetiky

Výrobci konvenčních prostředků se sami od sebe neomezují a používají levné suroviny převážně ropného původu. Stranou jdou při tom ohledy na budoucnost, přírodní zdroje a ve finále i samotné životní prostředí, pro které je spousta synteticky vyrobené drogerie velkou zátěží, obzvlášť při čištění odpadní vody.

Vypouštění škodlivin do odpadu však můžete omezit, nebo ho alespoň nepraktikovat u vás doma. Ve Feel Eco jsme pro vás z přírodních surovin namíchali jedinečné receptury, které našim výrobkům po použití umožňují, aby se snadno biologicky rozložily.

Autor: Feel Eco

Pokud si vyberete naše čisticí a prací prostředky či výrobky z řady péče o tělo a citlivou pokožku, nemusíte si dělat starosti s tím, že do odpadu zbytečně vypouštíte další škodlivé látky. Pobyt na chatě nebo chalupě tak bude ještě zdravější a odměna v podobě úrody ze zahrádky na sebe nenechá dlouho čekat.