Také přemýšlíte nad tím, do jakých úprav domácnosti se letos pustit a co byste měli naopak odložit? Zkuste se na to s námi podívat pohledem odbornice na feng-šuej.

„Rok kovové Krysy 2020 pod vlivem letící hvězdy přináší energii nových začátků, kdy budeme mít tendenci začít mnoho věcí nanovo a žít svůj život jinak. A proto, abychom to vše ustáli, je nutné opečovávat svůj domov, který bude důležitým místem pro odpočinek a nabírání sil. Velice důležité bude teplo domova a pevné zázemí. Ti, kteří se stěhovali, by měli co nejrychleji dokončit zabydlování a urychleně si vytvořit alespoň místo, koutek, kde budou moct spočinout, vydechnout a dát si své oblíbené kafe.

Odbornice na Feng-šuej Zuzana Adamová
Autor: archiv Blesk Bydlení

Domov bude totiž jednou z mála možností, kde se nám to povede, kde se budeme mít možnost zregenerovat a nabrat sílu. Záměrně neříkám byt nebo dům, ale domov. Neupravujeme totiž prostor, ale vytváříme domov. Půjde tedy hlavně o atmosféru, kterou budeme tvořit.

Zároveň je důležité, abychom se nevraceli do minulosti. Protože pokud se zasekneme v minulém, v tradičním, bude to spíš jako koule na noze, která nás nepustí k blahobytu, který tento rok přináší každému, kdo si pro něj bude ochoten přiběhnout. Jakékoli inovace však doporučuji provádět po etapách, aby nám vždy někde zůstalo pevné místo, které nese atmosféru domova,“ vysvětluje Zuzana Adam.

Zajímá vás, zda tedy Zuzana Adam radí pustit se v magickém roce Krysy do náročných rekonstrukcí, nebo zda byste si domů v tomto období měli koupit alespoň něco nového? To vše se dozvíte v březnovém čísle Blesku Bydlení, které najdete na novinových stáncích. Nebo si ho můžete koupit v našem iKiosku.

Titulní strana březnového vydání časopisu Blesk Bydlení
Autor: archiv Blesk Bydlení