Kontroverzní spisovatelka přisprostlých románů, známá svými odvážnými snímky, nyní posunula hranice ještě o kus dál. Na instagram nahrála snímek, kde působí provokativně, ale s nádechem elegance – v bílém crop topu, odhalujícím akorát tolik, aby to rozvířilo fantazii, ale zachovalo společenský vkus. Pravdou ale je, že obrys jejích předností, stejně jako jejich okrouhlé spodky se přece nějakým zázrakem dostaly z látkového vězení tak moc, že by to asi mistr etikety Ladislav Špaček (74) nepochválil.

„Síla vizuálního sdělení v epoše emoji," komentuje Třeštíková fenomén sociálních médií. Na první pohled možná snímek vypadá jako bezstarostná selfie, ale Radka hraje hru na vyšší úrovni. „Tahle fotka měla největší počet zhlédnutí a reakcí ze všech mých stories ever (včetně těch chytrých a vtipných), takže ji pustím do feedu. Stále platí, že toto je v podstatě charitativní profil na podporu literatury, ať už sem tedy chodíte z jakéhokoliv důvodu, nezapomeňte se pak stavit v knihkupectví, ahoj," vzkazuje spisovatelka. Vše doplnila emotikonem v podobě několika kapek, které v internetovém světě jsou synonymem pro pocení nebo i pro ejakulaci.

 Po rozchodu se slavným fotografem Tomášem Třeštíkem (46) Radka nezůstala stát na místě. Pracuje s tím, je ji vidět více než když předtím a je vidět, že věk pro ni není víc než číslo, a její svěží přístup k životu to jen potvrzuje. A i když se někdo může ptát, zda jsou její odvážné fotografie projevem vnitřní nejistoty, ona sama odpovídá s jistotou „Je to," jak v příspěvku píše, „její volba".

Video
Video se připravuje ...

Spisovatelka Radka Třeštíková: První slova o rozvodu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií