Anglický hudebník, skladatel a hudební producent Dario G, vlastním jménem Paul Spencer, se v úterý přes instagram ozval fanouškům z nemocnice Christies Hospital a prozradil, jak se mu aktuálně daří. Spencer loni v létě oznámil, že trpí rakovinou střev v posledním stadiu a metastáze už má i na játrech. V lednu informoval, že navzdory prvnímu kolu chemoterapie se nádor na játrech rozrostl a rakovina nově napadla i plíce. Nastoupil proto druhé kolo chemoterapie. 

Sunchyme, poklidná zimní verze na malé křídlo. Živě ve foyer nemocnice Christies,“ napsal Spencer a sdílel krátké video, na němž přímo v nemocnici hraje akustickou verzi jednoho ze svých největších hitů. 

„Moje periferní neuropatie (poškození nervů vedoucích do paží a nohou, pozn. red.) dnes ráno není špatná, takže mi prsty jakž takž fungují. Čerstvá nálož chema (č. 16) mi dneska zase oddělá konečky prstů, ale naprosto mi to stojí za to, abych tuhle obludu porazil,“ svěřil se od piana. 

Dario sice nemá sil zrovna na rozdávání, i tak ale pořád pracuje na nové muzice. Sunchyme je venku už 27 let, ale můj nový singl Savour the Miracle of Life (pro neziskovku Macmillan Cancer Support) je nově v prodeji a všechny zisky půjdou na charitu. Prosím, pomozte mi pro ně získat 10 tisíc liber (bezmála 300 tisíc korun, pozn. red.). Ať už to bude 5 liber, nebo přes tisíc liber, ty peníze někomu pomůžou,“ vyzval hudebník, který se skrz muziku snaží podporovat další onkologické pacienty. 

Video
Video se připravuje ...

Karel III. má rakovinu, co bylo po diagnóze, usmíří se rodina? A Agáta prodává dary od Soukupa Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Fotogalerie
38 fotografií

 

 

 

 

Fotogalerie
38 fotografií