Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Pes napadl na Olomoucku dítě: Zvíře pokousalo školáka v obličeji!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: rv - 
12. března 2024
15:43

Pořádný kousanec od psa utrpěl v úterý školák v Hnojicích na Olomoucku. Zvíře dítě zranilo v obličeji. Malého pacienta dopravil do nemocnice záchranářský vrtulník.

Přivolaní záchranáři chlapce na místě ošetřili a předali do péče svých leteckých kolegů. „Nebyl v akutním ohrožení života. Utrpěl pokousání od psa v oblasti tváře a rtů, byl převezený na urgentní příjem olomoucké fakultní nemocnice,“ popsala mluvčí záchranářů Lucie Mikisková.

V nemocnici si zraněného chlapce hned převzal plastický chirurg. Podle informací blesk.cz má mít hoch nepříjemné zranění, hafan mu měl do tváře pořádně otisknout zuby. Naštěstí prý dítěti nevyrval kusy masa.

Incidentem se začali zabývat strážníci z nedalekého Štěpánova. Ti vyloučili, že by dítě napadl na veřejném prostranství cizí pobíhající pes.

„K nešťastné události došlo v nemovitosti poškozeného. Věc je dále v šetření," uvedla zástupkyně velitele městské policie Štěpánov Lada Sejáková. Strážníci případ postoupí správnímu orgánu.

VIDEO: Sofinku (10) loni v květnu pokousali a vážně zranili dva rotvajleři. Takhle na tom byla po návratu z nemocnice, kde strávila pět týdnů. 

Video  Sofinku (10) pokousali a vážně zranili dva rotvajleři, holčička strávila pět týdnů v nemocnici.  - Romana Vébrová
Video se připravuje ...

 

MADONNA ( 12. března 2024 23:40 )

Vy asi jinde jste 😄

Omasta ( 12. března 2024 18:03 )

Rakoviny slinivky přibývá, odborníci čekají dvojnásobek.
TAKŽE KDYŽ NĚKOMU ŘEKNU, ŽE ho Jehova potrestá, tak je 2x větší šance, že se to stane.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání