Naprosto otřesný žážitek má za sebou 37letá žena, která se v pondělí kolem půl osmé večer pohybovala v Kunratickém lese. Právě tam ji napadl a znásilnil zatím neznámý muž! Na místě byly desítky policistů, kteří les propátrali. Hledali jakoukoliv stopu, která by jim mohla pomoci. „V současné chvíli je pátrací akce ukončena a hledaný muž na místě nalezen nebyl. Kriminalisté však zajistili množství dalších stop a poznatků, které momentálně vyhodnocují,“ uvedli policisté kolem půl třetí odpoledne.

Jak útočník vypadá? „Jedná se o muže ve věku kolem 35 let, vysokého 180 až 190cm, má krátké hnědé kudrnaté vlasy, na rukou měl modré latexové rukavice a silně zapáchal,“ uvedli policisté s tím, že žádají veřejnost o pomoc při pátrání. 

„V případě, že máte jakékoliv informace k hledanému muži nebo jste se stali taktéž obětí napadení v Kunratickém lese, zavolejte na linku 158,“ dodali.

Další napadení

Není to poprvé, co se policisté museli v poslední době vydat právě na toto místo. Na konci ledna napadl několik lidí v Kunratickém lese třiadvacetiletý muž, který ještě před tím sekerou zranil ženu v Hostavicích. Policie ho zadržela, později se muž přiznal i k vraždě muže, jehož tělo nalezli policisté u Kyjského rybníka. Státní zástupci následně informovali o tom, že podezřelý je ve stavu, kdy se nemůže účastnit trestního řízení.

Fotogalerie
21 fotografií