Slavná Brenda z Beverly Hills 902 10 nebo Prue ze seriálu Čarodějky Shannen Dohertyová přiznala, že léčba rakoviny negativně zasáhla dokonce i její sexualitu. Herečka o tom promluvila v nové epizodě svého podcastu Let's Be Clear, kam si jako hostku pozvala svou dobrou kamarádku, modelku Anne Marie Kortrightovou (41). 

„Když se necítíte ve svém těle dobře, zabije to vaše libido. Léky vám úplně vezmou chuť na sex, nebo se stane, že už vám sex není tak příjemný, jako dřív,“ přiznala herečka zcela otevřeně, co trápí řadu pacientů včetně ní samotné. 

Rozpaky u gynekoložky

Nakonec jí pomohla právě Kortrightová. Jak společně řekly posluchačům, obě byly vychované velmi konzervativně a celá záležitost tak pro ně byla obzvlášť pikantní. Nakonec Anne Marie dotáhla nemocnou kamarádku ke gynekoložce Dr. Sherry Rossové, která se specializuje na ženské pohlavní zdraví. „Úplně se z toho červenám,“ přiznala Dohertyová nesměle do mikrofonu. 

„Samozřejmě, že jsem Shannen dotáhla ke gynekoložce a seděla jsem tam s ní, jsem už taková,“ smála se Kortrightová. „Vzala mě tam, protože, víte, vysloveně jsem jí řekla, že s tím už musím něco udělat. Věci nefungovaly, jak měly, a už jsem takhle nechtěla dál žít,“ svěřila se Shannen. 

„Taky jsem nechtěla, aby takhle dál musel žít můj manžel,“ přiznala herečka. V té době žila se svým třetím mužem Kurtem Iswarienkem (49), za něhož se provdala v roce 2011. V prosinci 2023 ale oznámili rozvod – herečka zjistila, že ji manžel už dva roky podvádí. 

Nová hračka

Ordinace gynekoložky Rossové vháněla obě nesmělé kamarádky do rozpaků. „Měla tam všude vystavené takové... hračky,“ popsala Kortrightová. „A pak řekla: ,Shannen, vemte si tohle,' a Shannen to strčila do tašky. Pořád se ptala: ,Myslíš, že je to vidět?' A já na to: ,Nikdo to nevidí, nikdo neví, že to tam je!' A ona: ,Jsi si jistá?'“ popsala modelka vtipné chvíle.  

Doktorka herečku instruovala, jak s novou pomůckou zacházet. Když se jí ale kamarádka další den zeptala, jak se udělátko osvědčilo, Shannen jen zrudla. „Je to pořád v té tašce,“ přiznala. „Byla jsem rudá jako rajče,“ svěřila se Dohertyová v podcastu. „Zůstalo to v té tašce hodně dlouho. Červenám se, jen o tom mluvím,“ smála se herečka. 

Komplexní problém

Podle Dohertyové se na jejím sexuálním libidu podepsala celá řada věcí, ne jen rakovina a náročná léčba. „Perimenopauza, menopauza, stárnutí – všechno to ovlivňuje nejen zevnějšek,“ sdělila posluchačům. „Má to vliv i na to, jak vaše tělo reaguje, a když si k tomu přidáte léčbu rakoviny, chemoterapie... Prostě vás to úplně vypne. Vezme vám to vaše sebevědomí, vezme vám to vaši identitu,“ připustila Dohertyová. 

„Musíte milovat na prvním místě sami sebe. Nemilovala jsi sama sebe, tak jak jsi mohla přijmout, že tě miluje někdo jiný?“ přitakávala kamarádce Anne Marie Kortrightová. Jak to nakonec s tajemnou hračkou dopadlo, to už ale ani jedna neprozradila. 

Video
Video se připravuje ...

Shannen bojuje s rakovinou, rozhodně se ale nevzdává. .

Fotogalerie
95 fotografií