Hanychová: Uhlazená elegance

S výběrem oblečení si Agáta Hanychová, u níž jsme všichni zvyklí na mnohem ležérnější modely, dala práci. Své bujné poprsí tentokrát schovala v šedém kalhotovém kostýmku s černým rolákem a širokými nohavicemi, místo kabelky zvolila černý batoh.

Video
Video se připravuje ...

Protest zemědělců. Válka Soukupa a Agáty, policie a právníci v akci! Bára Horáková, Lukáš Červený

Prachař: Boty za 30 tisíc

Dal si záležet i na oblečení. K soudu dorazil Jakub Prachař v černém kabátu, který doplnil kalhotami s bílými lampasy. Zaujal ale také výběrem obuvi – přišel v kožených mokasínech značky Bottega Veneta, jejichž cena se pohybuje okolo 30 000 Kč!

O co šlo?

Hanychová, která se dostavila do soudní sítě justičního areálu Obvodního soudu pro Prahu 6 na pražských Míčánkách, rozdávala úsměvy na všechny strany. Aby také ne, protože na rozdíl od sporů s otcem nejmladší dcery Jaromírem Soukupem, tušila, že v tomto případě se žádné velké drama nekoná. „Chci se na všem domluvit. Správní rodiče by se vždy měli domluvit, to je pro mě priorita,“ řekla Blesku po skončení stání.

Další soud byl odročen na březen. Během něj se budou řešit sociální sítě, především instagram, který je Agátinému expartnerovi Prachařovi trnem v oku. Kdo by však očekával, že zákaz zveřejňovat fotografie společné dcery bývalých manželů Prachařových Mii zažehne nový svár, ten by se mýlil. Ani v tomto případě se totiž žádné vleklé soudní spory nebo tahanice nejspíš konat nebudou. Agáta má v plánu svému ex i v tomto ohledu zcela vyhovět.

Dá se tedy očekávat, že vše proběhne hladce a na sociálních sítích se brzy bude objevovat už pouze Agátin nejstarší potomek - syn Kryšpín, kterého má se svým staronovým partnerem Miroslavem Dopitou. Prachař se k celé záležitosti moc nevyjádřil: „Od slov tady nejsem já,“ okomentoval stručně úterní soud. Narážel tak nejspíš na výřečnost Agáty a jejího nejnovějšího expartnera - Jaromíra Soukupa.

Změna péče o Miu

Úprava střídavé péče Jakuba a Agáty o malou Miu spočívá v tom, že si teď bývalí manželé chtějí dceru střídat po týdnech a ne po určených dnech, jak tomu bylo doposud.„Mia dál zůstává v naší střídavé péči, Jakub jen chtěl změnit dny, kdy ji má on. Na tom jsme se dohodli,“ upřesnila Agáta.

BLESK Víte, že...

  • Za Prachaře byla Agáta vdaná od roku 2013, dcera Mia se narodila o čtyři roky později. Rozvedli se v roce 2020.

Fotogalerie
94 fotografií