Porotu taneční soutěže Let's Dance tvoří už ustálené trio – choreograf, tanečník a režisér Ján Ďurovčík (52), tanečnice a pedagožka Tatiana Drexler (61) a moderátorka a spisovatelka Adela Vinczeová (43). V letošní řadě se k nim ale přidá ještě čtvrté jméno, a to ne jen tak ledajaké. Na Slovensko přicestuje až z Argentiny! 

„Jsme velmi rádi, že můžeme potvrdit další jméno, které se objeví v nadcházející sérii Let's Dance 2024. Do porotcovského křesla si už tuto neděli sedne světoznámý a populární herec Facundo Arana. V minulosti byl dokonce porotcem maďarské verze show Let's Dance,“ prozradil pro Nový Čas PR manažer Markízy Tadeáš Kurka. 

Na zahraniční hvězdy sází produkce už několik let. Před třemi lety mezi porotce usedl kubánský choreograf Jorge González (56), který porotcoval už německou verzi pořadu. Loni zase mezi soutěžící nastoupil jeho krajan, herec Mario Cimarro (52), známý z telenovely Skrytá vášeň. 

„I letos jsme se rozhodli přinést na Slovensko osobnost, kterou zná celý svět, a překvapit a potěšit naše diváky. Facundo je bezpochyby herec, který si získal srdce mnohých divaček po celém světě, Slovensko nevyjímaje. Už z našich prvních rozhovorů můžu říct, že je to nesmírně srdečný člověk, velký profesionál a fanoušek tance. Těším se na spolupráci s ním,“ uvedl režisér Pepe Majeský. 

Arana se kromě Divokého anděla objevil například v telenovelách Rány z lásky nebo Yago, syn džungle. První díl nové řady soutěže Markíza odvysílá už 3. března. 

Video
Video se připravuje ...

Manuela, Esmeralda nebo Divoký anděl: Na které telenovely vzpomínají české celebrity? Prostě fenomén

Fotogalerie
59 fotografií