Tanečník, choreograf a trenér Dominik Vodička s manželkou Eliškou přivítali syna na světě loni 28. března. „Málem jsem omdlel,“ svěřil se Blesku Vodička, který byl jako správný táta i u porodu. Chlapeček za měsíc oslaví své první narozeniny a tanečník má jasno: Kdyby věděl, co »tátovství« obnáší, šel by do toho nejradši ještě dřív!

„Prej mladej tatínek… Prdlajs! Kdybych věděl, jak je to super, tak bych neváhal a chtěl Tobíčka i dřív,“ rozplýval se v pondělí na sociálních sítích a pochlubil se fotkou z plavání miminek, na které syna Tobíka nadšeně z bazénu vyzdvihuje do vzduchu. Svých přes 51 tisíc sledujících pak vyzval, aby na nic nečekali. 

Příspěvek na téma, na které má každý vlastní (a často dost vyhraněný) názor, okamžitě vyvolal čilou diskuzi. Řada lidí dávala Vodičkovi za pravdu, některé ženy si ale postěžovaly, že ne mnoho mužů vnímá situaci stejně, jako tanečník. „Většina mužských ve Vašem věku na dítě ještě nemá mentální kapacitu, bohužel,“ posteskla si například jistá Nikola. 

„Souhlas. Ale je to zapříčiněno tím, že ženský mají biologický hodiny a chlapi finanční hodiny. Vše je, jak má být,“ měl jasno další komentujcí. 

Další lidé zase vyzdvihovali výhodu hypotetického společného času, který mají mladí rodiče se svými dětmi před sebou. „Máte šanci, že třeba budete i mladej děděček, čehož se někteří starší otcové ani nedožijou,“ vypíchla Miloslava. 

Ne všichni ale situaci viděli tak jednoznačně. „Je fajn, že si to užíváte. Já měla první dítě ,až' v 34 a jsem ráda. Procestovala jsem kus světa, naučila se jazyky, zkusila si spoustu nebezpečných sportů, zažila neskutečné věci, na které dodnes vzpomínám. S dětmi bych spoustu z toho nikdy nezažila. Bránila by mi zodpovědnost, stařecký strach, nedostatek financí (s dětmi moc neušetřím) a nedostatek času. S dětmi děláme spoustu jiných věcí a to je fajn, ale jsem šťastná a vděčná, že jsem mohla zažít i to všechno před nimi, a ničeho nelituji. Ani, že jsem je měla pozdě, ani brzy. Přišly ve správný čas a ten je vždycky správný, když přijdou,“ svěřila se zase Viktorie. 

Video
Video se připravuje ...

Pavlovičová a Vodička před finále StarDance: Proč padla facka? Kateřina Štíchová, Lukáš Červený

Fotogalerie
173 fotografií