Roztomilé tetování na zápěstí, kterým si Vodička navždy chtěl připomínat výhru ve StarDance s Darijou Pavlovičovou, má nepříjemnou dohru. Jednoduchá červená korunka z jediné linky a dvou malých teček totiž některým fanouškům nedává spát! 

Vodička se s „kérkou“ na konci prosince pochlubil v instastories. Pro ty, kteří storíčko viditelné jen 24 hodin nestihli, si ho teď připnul i na profil. „Korunka od královny,“ okomentoval milou vzpomínku na vlastní kůži. Jenže pod příspěvkem se okamžitě strhla mela!

Některým lidem totiž přišlo nevhodné, že si Vodička vytetoval cosi spojené s jinou ženou, zatímco má doma manželku. „Tohle by mi asi partner (manžel) neudělal, i kdyby si rozuměli. Jestli v tom není něco víc,“ spekulovala jistá žena a Vodičkovi zcela vyrazila dech. Nejprve jí poslal jen vysmáté smajlíky, pak nevěřícně dodal: „Lidi, vy jste fakt blázni!“

Na Vodičku se kvůli tetování od Dariji snesla kritika od majetnických fanynek.

Spousta majetnických fanynek, které si upřímné přátelství mezi mužem a ženou nedovedou ani představit, sdílela stejný názor a komentář lajkovala. „Ano, vůči manželce je to fakt hnusný,“ přisadila si další taková. Naštěstí Vodičkova manželka Eliška, která loni v březnu porodila syna Tobiáška, zůstává zcela v klidu. „S manželkou se vaší reakci smějeme,“ vzkázal Dominik haterům. 

Video
Video se připravuje ...

Darija Pavlovičová a Dominik Vodička: První reakce po vítězství ve StarDance! Štichová, Kristl

Fotogalerie
264 fotografií