Účast Hanky v taneční soutěži Let's Dance, která je na Slovensku stejně populární jako StarDance u nás, byl pro mnohé velkým překvapením.

Těším se na show Let's Dance. V tomto věku si myslím, že tam budu jediná stará raketa. Doufám, že zvládnu alespoň první tanec a že to mého tanečního partnera fyzicky nezničí. Ale věřím, že to bude příjemné a hezké,“ řekla Gregorová pro TV Markízu, která pořad poprvé odvysílá v neděli 3. března.

Video
Video se připravuje ...

Daniela Brzobohatá a Ondřej Brzobohatý - Československý ples Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Herečka má velkou oporu ve svých dětech. „Byl jsem rád a jsem doteď rád, že do toho šla. Často jí volám, kontroluji ji, ptám se na její zdravotní stav a jestli to všechno zvládá. Zatím to zvládá a je nadšená. Teď mi zase poslala další video z tréninku, už jich mám několik ve své sbírce,“ řekl Blesku Ondřej Gregor Brzobohatý, který bohužel bude chybět na přímém přenosu prvního dílu.

„Mám představení, ale druhé kolo už si ujít nenecháme,“ dodal za sebe i svou ženu Danielu. Z účasti tchyně je nadšená i ona. „Cestou sem na ples jsme se v autě koukali na její poslední video a musím říct, že se mi to strašně líbí. Zatím jsou v půlce tréninků, ale myslím si, že mají hodně našlápnuto, opravdu je to moc pěkné,“ tvrdí Brzobohatá, dříve Písařovicová

Máma tancuje opravdu hezky, na rozdíl ode mě. Charakterizovat mě jako skvělého tanečníka je výsměch všem tanečníkům, kteří se tím živí,“ říká Ondra, který se zbytečně podceňuje. Ve StarDance se s tanečnicí Evou Krejčířovou probojovali do pátého kola. 

Fotogalerie
35 fotografií