Český ples je označován jako vrchol české plesové sezóny a říká se, že kdo na něm není, jako kdyby prý neexistoval! O program se starají špičkoví čeští umělci a samozřejmě nemohou chybět vybrané gastronomické delikatesy.

Mezi prvními hosty se objevil například oblíbený herec Jan Čenský, epidemiolog Roman Prymula nebo krásná Iveta Lutovská. Velkolepá akce nalákala i někdejšího spolupracovníka Agáty Hanychové Josefa Koudelku, kterého si její sledující mohou pamatovat jako Pepína, který sice nebyl příliš vidět, ale roky k jejímu profilu skoro neodmyslitelně patřil. Jejich spolupráce už je ale minulostí a Koudelka své služby nabízí dalším influencerkám. Podle všeho se zdá, že se mu daří i bez Agáty…

Video
Video se připravuje ...

Tereza Mátlová a Petra Řehořková na Českém plese David Turek

Na plese nechyběly ani slavné krásky. Fotografování s Janem Čenským si nenechala ujít například někdejší moderátorka zpravodajství Iveta Lutovská. S manželem, scénáristou Petrem Kolečkem, dorazila modelka Aneta Vignerová. Nutno říci, že manželům to velmi slušelo. Aneta oblékla bílé šaty s rafinovaným výstřihem odhalujícím částečně její ňadra, ve kterých krásně vynikla její perfektní postava.

O menší pozdvižení se postarala módní návrhářka Vanda Janda. Dorazila totiž ve velmi odvážných šatech, které nenechaly ostatní hosty na pochybách, jaké prádlo skrývá mladá kráska pod sukní. V odvážném modelu ovšem perfektně vynikla její sexy postava.

Video
Video se připravuje ...

Šlégrovi na Českém plese David Turek

Slavnostní večer si nenechala ujít ani Lilia Khousnoutdinová, která překvapivě dorazila bez svého manžela Karla Janečka, v doprovodu jiného muže. Mezi mnoha krásnými dámami se objevila i modelka Tereza Budková, Lucie Šlégrová, Kristýna Schicková nebo Taťána Makarenko a mnoho dalších. Podívejte se do naší galerie, všem přítomným to totiž skutečně velmi slušelo.

Video
Video se připravuje ...

Pořadatelé Českého plesu manželé Duškovi David Turek

Fotogalerie
137 fotografií