Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ina T. o Česko-Slovenském plese: Laciná Lela, nešťastná Nela a překombinovaná Verešová! Zachránila to těhotná Lašková!

/
  • Česko-Slovenský ples očima Iny T.
    19. února 2024 ● 05:00

    Vrchol plesové sezony, jubilejní 10. ročník Česko-Slovenského plesu, připomínající mimo jiné mimořádné vztahy Čechů a Slováků, opět prověřil vkus a znalost etikety příchozích. V secesní perle Obecního domu pořádaný bál, jenž po absentujícím Plese v Opeře patří k nejprestižnějším společenským akcím u nás, pozvánkou s dress code black tie/white tie jasně určil smoking či frak pro pány a dlouhou, patřičně noblesní róbu pro dámy. Překvapením večera bylo množství bílých šatů, u nichž musím opět připomenout, že jsou vyhrazeny nevěstám a na ples jednoznačně nepatří. Kdo z celebrit svým výběrem zrak poutající toalety na věhlasném bále uspěl a kdo byl na módní pokutu?

  • 1.

    Andrea Verešová (43) - Překombinovaností trpící model: 2 -

    Andrea Verešová
    Autor: Profimedia

    Modelka pro večer nepřekvapivě sáhla po šatech od své dvorní návrhářky Jany Pištejové, které se nejčastěji vyznačují linií útlého živůtku a bohaté krinolíny. Kaskádami pableskujícího tylu řasená róba v netradičním, ale příjemném odstínu zelené se nese v brázdě honosnosti, jež ve střihu halter typu události vyhovuje. I letos však zvolená róba trpí překombinovaností jednotlivých prvků, množstvím volánů počínaje a příliš zdobnými stříbrnými elementy konče.

  • 2.

    Gabriela Lašková (34) - Gravidní trefa: 1

    Gabriela Lašková
    Autor: Profimedia

    Zvolit správnou plesovou róbu je samo o sobě výzva, natož když ji vybíráte pro gravidní figuru. Zprávařka a bývalá miss si s překážkou umně poradila, když zvolila na míru šitou róbu z dílny návrhářky Martiny Pipkové Loudové. Záda odhalující, křivky těla kopírující útlá říza se stojáčkem ve svém minimalismu staví na excentričnosti na zem spadajících prodloužených rukávů s průstřihy. A nutno říct, že s citem jsou voleny i šperky a kabelka. Jen plné lodičky bych vyměnila za jemnější páskové.

  • 3.

    Karolína Mališová (27) - Pozor na detaily: 2

    Karolína Mališová
    Autor: Profimedia

    Do černé se zcela zahalila modelka a influencerka, jež vynesla nejdražší šperky večera od Alo Diamonds, volíc šaty od návrhářského dua Poner. Na sošnou linii ramen poukazující róba ve slušivém střihu mořské panny překvapuje použitím nadrozměrných textilních květů, jež v protikladu textur se sametem příjemně kontrastují. K výtce je jen stříbrné krajkové podloží sukně, jež mezi květy prosvítá a narušuje jejich efektní vyznění.  

  • 4.

    Gabriela Gášpárová (23) - Nahota na prodej: 5

    Gabriela Gašpárová
    Autor: Profimedia

    Účastnice reality show Love Island pro ples vsadila na nejodhalenější model, a byť je na gala příležitostech vlivem trendů už mnohé dovoleno, róby nesmí postrádat punc noblesy.

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

Bianca Monticelo: Paní Boudová je ta co jí fotil synek s roztaženýma nohama a s rouškou na pohlaví.? Pak je to mis Vložka. Nechutné.pani Verešová nejhezčí, paní Kalivodová tradičně tlustá a přetékající, měla by víc zpívat. Když není v národním, co dělá? Samé výmysly. A co dělá ta tehule? Ta byla hezká s jiným účesem je to už tuctovka. Prostě je to zmar a bída. Fakt ta Verešová je nej nej. Žádné skandály. Rodina a děti.

(21. 02. 2024 18:19)

Pollo: Vždyť říkám, že je to subjektivní. 😁

(19. 02. 2024 16:07)

AliAlice: I když Verešovou dvakrát nemusím,tak měla nejkrásnější šaty a taky jí to nejvíc slušelo !! 👍

(19. 02. 2024 12:27)

Pollo: Módní kritika asi bude fakt subjektivní záležitost. Na konkurenčním bulváru dostala Nela Boudová 1 a Gábině Látkové sepsuli barvu šatů. 1

(19. 02. 2024 09:32)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy