Ředitel televize Barrandov se v sobotu obrátil na policii s tím, že nemá ponětí, kde se nachází jeho dcera. Muži zákona pak kontaktovali Hanychovou a následně jeli prověřit, zda se zakládá na pravdě tvrzení, že je Rozárka u ní doma pod dozorem chůvy.

Následně začala modelka zveřejňovat části své konverzace s expřítelem, k jehož jménu si zjevně v telefonním seznamu přidala ikonku sprostě nadávajícího prasete! „Ještě bych ráda uvedla na pravou míru lhaní Jaromíra Soukupa. Místo volání či SMS volal rovnou policii. Mně napsal poslední SMS ve čtvrtek a pak jsem mu psala v sobotu. Ani jednou nezavolal. Čekám na poslání výpisu hovorů. Ubližuje Rozárce a všem!“ svěřila se rozzuřená Hanychová.

Odráží průšvih?

„Paní Dopitové jsem několikrát volal, bohužel telefon nezvedala. Obecně je písemná komunikace s ní velmi nepříjemná a vulgární. Vyhýbám se jí,“ odpověděl na dotaz Blesku Soukup.

„Najít v telefonu, že jsem jí volal, už nejde – mám za den desítky telefonátů. Ale je opomíjen fakt, že ona měla povinnost nahlásit, že odjíždí. Takto se snaží jen odrazit tento průšvih od sebe,“ zdůraznil.

Hanychová se staršími dětmi a manželem trávila v Paříži čas od pátku do pondělního večera, navštívili mj. Disneyland.

Soukupovi dávají za pravdu i právníci. Ti potvrdili, že ohlašovací povinnost vůči otci Agáta coby matka skutečně má. Jaromír se proto rozhodl jednat a bude žádat změnu režimu v péči o jejich dceru. „Ano, řeším to s právníky. Paní Dopitová argumentovala, že je na ní dcera psychicky závislá, pak ji ale odloží na čtyři dny k chůvám na osmdesát hodin, takže se asi něco změnilo,“ prohlásil Soukup s tím, že chce mít Rozárku v péči stejně dlouhou dobu, jakou má Agáta, a to včetně nocí. V současné době má Soukup s dcerou vyměřených 8 hodin v úterý a ve čtvrtek a o každém druhém víkendu.

Agáta dárek od milého vyhodila za dveře

Na Valentýna obdaroval Mirek Dopita (39) svou ženu obří kyticí lilií. Rozjásaná Agáta se s ní zpočátku vyfotila na sociální sítě. „Když tvůj manžel koupí kytku... Teda lilie z celé Prahy,“ rozplývala se.

Radost jí ale nevydržela dlouho! Když květiny začaly rozkvétat, dala je radši na zahradu! A není divu, lilie se totiž vyznačují intenzivní vůní, jež může dokonce vyvolávat bolesti hlavy! „Trochu jako z hororu...,“ okomentovala Agáta dar od manžela.

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
105 fotografií