Martina Marková patřila mezi nejlepší české tanečnice a vyhrávala na prestižních soutěžích. Před osmi lety byla jednou z tanečních partnerek ve StarDance. Po televizní show se naplno pustila do fitness, stala se trenérkou a osobní koučkou. 

Své vysoustruhované tělo se nebojí ukázat v titěrných bikinách, ale i rafinovaně nahoře bez.

Video
Video se připravuje ...

Sexy Taclíkova tanečnice otevřeně: StarDance ji vytáhlo ze dna! A bude se vdávat? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

„Mám na sebe bič, nějaké představy a drží mě to pěkně v lati. Nebo naopak dostanu dobrou facku reality, abych koukala zabrat, že už to není, co bývalo… Fotky jsou vždy dobrá zpětná vazba – a to hlavně tehdy, když se člověk nefotí sám, ale vidí se okem někoho jiného…“ tvrdí kráska. 

Celoživotní dřina se podepsala na jejím zdraví. „Operaci se zatím vyhnu. Rozsáhlé degenerativní změny na páteři jsou ale pro mě velikou dávkou pokory a výstrahou, že nejsme nedotknutelní,“ přiznala na sociální síti Marková, která si od tvrdých tréninků bude muset dát pauzu. 

Co jsou degenerativní změny na páteři?

Jedná se o přirozené změny meziobratlových plotének, obratlů, kloubů a vazů, které se objevují v průběhu stárnutí, vlivem přetěžování páteře, vadným držením těla apod.

Fotogalerie
48 fotografií