S mentálním onemocněním se Tereza potýká od svých 14 let. Vše odstartovalo vystoupením v show Československo má talent, po kterém ji diváci kvůli tehdejší nadváze zahrnuli množstvím negativních komentářů. Zpěvačka výrazně zhubla a s poruchou příjmu potravy tři roky bojovala. Bohužel je zpět. 

Zase v tom lítám ( PPP)… Svou touhou po NESMYSLNÉ DOKONALOSTI a ve stresových situacích, nebo když mám strach ,,si ulevit “ tím, že půjdu zvracet, jsem své tělo dokázala dostat do takového stresu, že si vytvořilo chronický zápal v očích. Tělo mi říká, tak už SAKRA PŘESTAŇ! TOHLE NEZVLÁDNEME! Velice často jsem chodila s podlitinou pod okem…, ne nikdo mě nezmlátil, to jsem si udělala já a moje hlava v záchodové míse. ,,Ptají se, co se ti stalo ?” Já: “Popraskaly mi žilky, když jsem čistila koberec.” Ach bože, jak UBOHÉ VÝMLUVY!" přiznala na sociální síti Mašková

Video
Video se připravuje ...

Tereza Mašková ve StarDance: Čeho se nejvíc bojí? 

Zpěvačka se podívala pravdě do očí a vyhledala terapeutku, protože si uvědomila, že to sama nezvládne. Velkou podporu jí pod příspěvkem vzdali kolegové a navíc účastnící StarDance, kde Tereza loni na podzim tancovala. 

„Terezko, ty naše růžové slunce!!! Drž se, buď na sebe hodná a opatrná! Jsi dokonalá, jedinečná a úžasná už taková, jaká jsi. Opatruj se,“ napsala tanečnice Lenka Nora Návorková (32), se kterou se poznala právě v poslední řadě taneční show. Lenka tančila s Markem Adamczykem (36). 

Sílu jí poslala i poslední vítězka - královna tanečního parketu, herečka Darija Pavlovičová (22), nebo Marie Doležalová (37), která rovněž vyhrála jednu řadu StarDance. „Terezko, děkuju za všechny ty slečny, co tě poslouchají, obdivují a co jim třeba pomůže, že o tom takhle otevřeně napíšeš.“ 

Moje milá, drž se,“ napsala zpěvák Matěj Ruppert (45). Srdce poslala moderátorka Petra Svoboda. „Držíme palce," vzkázala manželka Romana Vojtka (51) Petra (37). 

Mašková je pátou vítězkou pěvecké soutěže SuperStar z roku 2018. Jako zpěvačka zaskakovala za Terezu Černochovou ve skupině Monkey Business, účastnila se soutěže Česko Slovensko má talent, či show Tvoje tvář má známý hlas a naposledy se objevila ve StarDance. 

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Fotogalerie
56 fotografií