Pohledem na své nekonečně dlouhé nohy už nikoho nepřekvapí. Tento soutěžní večer si ale bývalá modelka pojistila i zatím nejhlubším výstřihem. „Takovýhle kostým jsem si mohla dovolit až v pátém díle. Byla jsem si jistá, že to dovedou výborně ušít a že všechno zůstane tam, kde má,“ okomentovala Blesku pestrobarevný obleček. Neoblékl jí ho kostýmní výtvarník Roman Šolc (47), ale vymyslela si ho tak trochu i sama.

Sexy show

„Mám vždycky poměrně jasnou představu, co si obleču. Přemluvila jsem Martina i do těch růžových kalhot. Podle mě by měl být kostým hravý a neměl by být brán příliš vážně, protože nejsme profesionálové. Měla by to být i show,“ dodala. A risk na lechtivou sambu se jí vyplatil – vůbec poprvé porazila neméně atraktivní soupeřku Evu Adamczykovou, která zase vsadila na ultra krátkou sukni. Její fanoušci tak mohli místy obdivovat i pevný zadeček vytrénovaný dřinou na svahu.

Trhla rekord

Sexy obleček ale přinesl víc štěstí o 16 let starší moderátorce. Vůbec poprvé od poroty padly rekordní známky, tj. desítky. „To je skvělý! Porota se vytáhla, je to velká radost! Teď si to moc užíváme, ale zítra za tím budeme muset zavřít dveře,“ dodala Iva, která v prvních sekundách show skrývala sexy úbor pod nevzhlednou zástěrou.

Pátý večer soutěž opustili zpěvačka Tereza Mašková (27) a Daniel Kecskeméti (27), byť po bodování od poroty byli na pátém ze sedmi míst.

Anketa

Kdo vyhraje StarDance 2023?

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Video
Video se připravuje ...

Iva Kubelková a Martin Prágr míří k vítězsví StarDance? Získali tři desítky Kateřina Štichová

Fotogalerie
98 fotografií