Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Samsung Galaxy S24 přichází: Mobil s umělou inteligencí vám může vyhrát zájezd

17. ledna 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Samsung představil nové smartphony nejvyšší klasické řady Galaxy S. Trojice Galaxy S24 | S24+ | S24 Ultra vás nadchne designem, výkonem i funkcemi v čele s geniální umělou inteligencí. Pokud si novinky předplatíte, můžete oproti základní ceně ušetřit až desítky procent, a zvolíte-li prodejny SPACE, budete mít možnost vyhrát nezapomenutelný zájezd.

Po roce jsme se dočkali nových smartphonů řady Samsung Galaxy S. Modely Galaxy S24 přinášejí očekávaná hardwarová vylepšení i revoluční podporu umělé inteligence. Brzy budou v prodeji, a pokud si je předobjednáte, můžete výrazně ušetřit, získat lákavé odměny a možná i vyhrát luxusní zájezd.

Autor: S E T O S spol. s r.o.

Tři úchvatné smartphony

Samsung letos nabízí lákavá vylepšení u všech tří modelů. Dva menší telefony mají nově LTPO panely s variabilní obnovovací frekvencí 1–120 Hz a vyšší kapacitu baterie, která o několik hodin prodlužuje výdrž. Oba telefony pohání Exynos 2400 od Samsungu a prodávají se v kombinacích 8 + 128/256 GB (S24) a 12 + 256/512 GB (S24+). Větší S24+ má jemnější rozlišení QHD+ a podporuje 45W rychlonabíjení.

Všechny modely včetně Ultry pak mají displeje s vyšším maximálním jasem, tedy ještě lepší čitelností na slunci (běžně až 1 500 nitů, krátkodobé maximum 2 600 nitů).

Autor: S E T O S spol. s r.o.

S24 Ultra nicméně v mnoha ohledech vyčnívá. Nemá tělo z odolného hliníku Armor Aluminum jako menší příbuzní, nýbrž z titanu, a jeho rovný displej chrání sklo Corning Gorilla Armor. Jako duchovní nástupce historické řady Note nabízí vestavěné chytré pero S Pen. O chod telefonu se stará špičkový SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy a 12 GB operační paměti doplňuje úložiště o kapacitě 256 GB, 512 GB nebo 1 TB.

Umělá inteligence, kterou si níže představíme detailněji, umí u S24 Ultra ještě větší zázraky při fotografování. Například ještě posiluje možnosti nového telefotoaparátu s 5× optickým zoomem a pomáhá při pořizování dechberoucích portrétů i ve špatném světle.

Autor: S E T O S spol. s r.o.

AI: Další důvod, proč zvolit Samsung

Uživatelé volí smartphony Samsung kvůli prvotřídním displejům a fotoaparátům, parádnímu designu, výborné nadstavbě One UI i skvělému ekosystému, kdy spolu dokonale komunikují veškeré chytré produkty (nejen) této značky.

S příchodem Galaxy S24 přibývá další dobrý důvod, proč si pořídit model od jihokorejského giganta: umělá inteligence neboli AI.

Ta je u modelů S24 nedílnou součástí výbavy, a to softwaru i hardwaru. Některé její funkce jsou „jen“ kosmetické, například generování pozadí na základě vašich požadavků nebo úprava tapety na zamykací obrazovce v závislosti na počasí a denní době. Jiné funkce jsou naprosto revoluční a využijete je při kreativních činnostech i v práci.

AI například v reálném čase přeloží hlasový hovor nebo textovou zprávu, a to oběma směry. Můžete si dopisovat nebo normálně hovořit s cizincem, i když byste si jinak nerozuměli ani slovo. Důležité přitom je, že během roku 2024 bude tato funkce dostupná i v češtině.

Dále umělá inteligence pomáhá při focení (např. rozpozná objekty na snímku a zvyšuje jejich kvalitu) i následné editaci fotografií a videozáznamů. Narovnejte křivě vyfocený snímek a nechte telefon dopočítat pozadí. Odstraňte nechtěný objekt či stín. Převeďte běžný záznam na zpomalený – AI dopočítá chybějící snímky.

Chytré funkce vám usnadní každodenní život a dá se předpokládat, že budou neustále přibývat další.

Autor: S E T O S spol. s r.o.

Díky předobjednávce ušetříte a můžete vyhrát zájezd

Předobjednávky novinek mohou být paradoxně výhodnější než výprodeje.

Samsung si připravil lákavé akční nabídky. Zaprvé můžete získat dvojnásobné úložiště za cenu menšího (například terabajtové za cenu 512GB) – loni byl zájem takový, že se telefony vyprodaly. Zadruhé přidává Samsung bonus až 3000Kč k částce, který dostanete ještě navíc ke slevě za odprodej starého telefonu. Odprodat můžete i mobily jiných značek, výše slevy se odvíjí od modelu a stavu, v jakém starý smartphone je.

Při předobjednávce v prodejných SPACE navíc můžete vyhrát nezapomenutelný zážitek – dubnový zájezd do Maroka, kterého se bude účastnit také Jiří Kolbaba, oblíbený fotograf, spisovatel a cestovatel. Navštívíte slavná místa, od Casablancy přes poušť Saharu po Marrákeš. Podívejte se na itinerář na iSPACE.cz/Maroko.