Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Emil Zajac po 20 letech promluvil! Proč zrovna Vladko vyhrál VyVolené?

Video se připravuje ...
Emil Zajac z VyVolených po 20 letech! Jak vzpomíná na Vladka?
VIDEO: Prostě fenomén!
16. ledna 2024 | 05:00

První řada VyVolených měla v roce 2005 astronomickou sledovanost a některé finalisty si pamatujeme dodnes – třeba dlouhovlasého Vladka Dobrovodského, výstřední Reginu Holáskovou nebo horníka Emila Zajace. A právě ten po takřka 20 letech zavzpomínal na VyVolené a přiznal věci, o kterých zatím mlčel. “Já jsem si celou dobu myslel, že jdu na Novu, ne na Primu,” přiznal hned v úvodu rozhovoru. “Ve vile to nejlépe zvládal Vlado,” zdůraznil Emil. Proč? To se dozvíte v rozhovoru!

“Smlouvy skončily, takže teď už to konečně můžu přiznat. Já jsem si celou dobu myslel, že jdu na Novu, ne na Primu,” vzpomíná hned v úvodu rozhovoru Emil Zajac, jeden z nezapomenutelných finalistů 1. řady VyVolených, která měla premiéru v roce 2005 v podobnou dobu jako konkurenční reality show Big Brother na TV Nova. Emil v rozhovoru vysvětluje, kdy se dozvěděl, že se účastní castingu do VyVolených, a proč se rozhodl se soutěže zúčastnit i přes to, že nešlo o Big Brothera. 

Vladko to ve vile zvládal nejlépe. Proč?

V rozhovoru Emil zavzpomínal i na excentrického a nezapomenutelného Vladka Dobrovodského, který VyVolené tehdy vyhrál. “Vladko věděl, jak se chovat. Věděl, na jakou notu ve správný okamžik zahrát, měl to připravené,” popisuje Emil. “Ale vyhrál to zaslouženě, byl lepší. To musím přiznat,” dodává.

Autor: Profimedia; Prostě fenomén

Jak štáb zasahoval do natáčení?

Emil v rozhovoru dále přiznal nejen to, jakým způsobem štáb ve vile zasahoval do natáčení reality show, ale třeba i to, zda měli soutěžící během intimních chvil soukromí nebo jaký vztah měl k ostatním soutěžícím. “Reginu jsem platonicky miloval,” zavzpomínal v závěru povídání se spisovatelkou Johanou Fundovou, která provází rozhovorem.

Celý rozhovor s Emilem si pusťte v úvodu článku.

Baví vás tyto retro fenomény? Sledujte kanál Prostě fenomén! na YouTube!

Autor: Johana Fundová, Prostě fenomén, PSF