Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nová láska, radikální změny i životní výzvy. Které celebrity ovládnou rok 2024?

  • Kdo ovládne rok 2024
    4. ledna 2024 | 06:00

    Všichni jsme zvědaví, co nového přinese rok 2024. Každý by si přál lepší zítřky a mnohem radostnější a úspěšnější rok, než byl třeba pro někoho ten minulý. Které celebrity to budou mít více než zajímavé a čeká je přinejmenším nový životní start? Pojďme se na to společně podívat z hlediska astrologie a numerologie.

    Co čeká Lelu Vémolu, jak se bude cítit Lucie Vondráčková, s čím novým přijde Eva Burešová? A bude mít Agáta Hanychová už konečně klid v rodině a stabilitu ve vztahu? A co Taťána Kuchařová, dočká se miminka?

  • Lela Vémola a pořádná jízda v roce 2024

    Lela a Karlos Vémolovi
    Autor: profimedia.cz

    Pro Lelu Vémolu by mohl být rok 2024 velmi podnětný, úspěšný a výrazně přelomový. Napovídá to nejen postavení planet, ale také její osobní rok 9, do něhož vstoupí po svých narozeninách, které oslaví 4. června. Pro Lelu jsou v životě velmi důležité jistoty a materiální zabezpečení, o čemž vypovídá například její číslo dne 4. Její životní číslo 1 ukazuje na potřebu prvenství, na výraznou a vůdčí osobnost, která si jde za svým cílem a jen tak snadno se nevzdává. Lela je zkrátka silná žena, která umí přestát nejednu životní zkoušku.

    Zdá se, že rok 2024 pro ni bude významným životním obdobím, které přinese nový start a nové začátky. Vyřeší se všechno staré a nefunkční, Lela zřejmě radikálně změní svůj život a uvědomí si, co je opravdu důležité. Nejvýznamnější okamžiky může očekávat v druhé polovině srpna 2024, kdy u ní zazáří planeta Jupiter, která se navrátí do svého původního postavení. Uvidíme, jak velké změny to do života Lely přinese.

     

  • Bude mít Agáta Hanychová konečně ve vztahu klid a pohodu?

    Agáta Hanychová s manželem
    Autor: profimedia.cz

    Další celebritou s životním číslem 1 a jistou průbojností je Agáta Hanychová. Tato okouzlující Amazonka narozená 28. dubna už má snad své trable za sebou. Pro ni by měl být rok 2024 rozhodně klidnějším a nový start může znamenat třeba i pohodovější rodinný život bez výraznějších změn a excesů. Její nedávné životní rozhodnutí zřejmě přinese své plody a rodinná i finanční situace se stabilizují. Rozhodně by se jí mělo dařit v partnerských vztazích. Agátin život se po boku nového manžela konečně uklidní. Po finanční stránce určitě nebude strádat.

     

  • Nový start pro Evu Burešovou

    Eva Burešová
    Autor: profimedia.cz

    Krásná zpěvačka a herečka Eva Burešová prožívá od léta 2023 významné životní období plné změn. A právě rok 2024 bude novým začátkem a významným životním startem také pro ni. Je to období, kdy je potřeba všechno staré nechat za sebou, uzavřít minulost a nebát se vykročit vstříc slibné budoucnosti. Číslo dne narození 22 dává Evě silnou emocionalitu, empatii a vnímavost, ale také potřebu životních jistot. Těžce prožívá jakékoliv změny a ztráty, proto preferuje klid v soukromí a život bez výrazných extrémů. Není však vyloučeno, že se do příštího léta v Evině životě mnohé změní.

     

  • Osudové překážky pro Lucii Vondráčkovou

    Lucie Vondráčková
    Autor: profimedia.cz

    Také elegantní a stále roztomilou Lucii Vondráčkovou čeká převratný rok plný zásadních životních událostí, změn a nových začátků. I když to zřejmě nebude snadné, Lucie vše s grácií sobě vlastní ustojí. Lucie je citlivá a vnímavá Ryba, která má však velký talent, píli i zodpovědnost. Je to člověk, který vždy myslí na druhé a všechno dělá na 100 %. V roce 2024 by rozhodně měla myslet více na sebe a odpočívat. Náročné bude hlavně léto 2024, podzim už přinese klidnější dny.

     

  • Nový vztah a dítě Taťány Kuchařové?

    Taťána Kuchařová
    Autor: profimedia.cz

    Kráska Taťána Kuchařová je sice momentálně sama a s nejvyšší profesionalitou se věnuje své práci, ale v roce 2024 bude hodně uvažovat o partnerském a rodinném životě, možná i o dítěti. Není vyloučeno, že brzy na jaře 2024 (koncem února) potká svou osudovou lásku a třeba se jí ještě v průběhu roku 2024 podaří otěhotnět.

     

Autor: Taťána Kročková
Diskuse ke článku
.