*Velmi bezpečný dárek, který potěší a většina z něj se i použije. Nemusí být pro každou dámu tím vysněným, ale jako úlet ho bude brát jen někdo, kdol čekal pod stromečkem diamanty.

NIVEA Adventní kalendář s kosmetikou 2023
Najdete v něm miniatury i plná balení oblíbených produktů a drobnosti, které potěší.
Cena 990 Kč

 

*Praktický dárek se sentimentální hodnotou, ale pozor, pokud obdarovaná, nerada peče, a remoska jí nepřipomíná ani prázdniny u babičky. Na druhou stranu, hodí se i pro pány, zvláště single, kteří mohou svou vyvolenou ohromit vlastnoručně upečenými buchami. Navíc, tato edice je obzvláště efektní.

Remoska® P32/03 4l Prima Gold

Limitovaná edice Remosky Prima P32/03 bez okénka o objemu 4 l s příkonem 580 W a nepřilnavým povrchem Teflon® Select ve zlaté barvě.
Cena: 3199 Kč

*Pokud nejde o abstinentnku, velmi, velmi bezpečný dárek, který vždycky najde využití, často u o Štědrém dnu.

Bohemia Sekt Vánoční balíček pro ženu

Ideální dárek pro milovnice bublinek, navíc už rovnou v dárkovém balení.
Prodává osobnivinoteka.cz, cena 949 Kč

*Sofistikovaná dáma, fitneska, hipsterka... dárek míří hlavně na městské dámy, které si ovoce na vlastní zahradě nenasbírají. Lahvička je velmi praktická a lehká, právě do kabelky.

Fua Fua – smothies v sáčku

Výhodný dárkový box na zkoušku. Vychutnejte si celou škálu imunity drinků Fua Fua v designové lahvičce Retap. Balení obsahuje 7 sáčků s různými příchutěmi + designovou skleněnou lahvičku s logem Fua Fua (300 ml).    
Prodává fuafua.com, cena 729 Kč

*Další z velmi bezpečných dárků, který ocení i ty, které se ve víně vyznají a mají standardy pěkně vysoko. Navíc to z vás udělá poučeného a sofistikovaného dárce.

Slunce ze Španělska

Cava Extremaruim Rosé Brut Nature Reserva Organic je lahodné ekologické šumivé vínoz vinařské oblasti Penedés. Chuť je intenzivní, příjemná, ovocně svěží s jemnou, a přitom bohatou perlivostí.
Prodává  Kulinaria.cz, cena 330Kč

*Tady se předem infoirmujte o preferencícch dámy. Je to sportovkyně, saunařka požitkářka, milovnice adrenalitu? Pro každou se tu něco najde. A cenové rozpětí je dostatečné, abyste vybrali dárek podle své kapsy. Mimiochodem, v saunovém světě v Čestlichích opravdu dobře vaří. 

Darujte krásu a pohodu

Plavete ve výběru dárků? Poukaz do Aquapalace vás nepotopí. Můžete si ho doma hned vytisknout, nebo vám ho pošleme poštou na kvalitním papíře. Vyberte, kterou variantou nejvíc potěšíte! Masáže sportovní, relaxační, kosmetická ošetřením návštěva vodního i saunového světa, nebo poukaz na návštěvy posilovny.
Prodává aquapalace.cz, cena dle zvoleného dárku

Drobnější dárek, který je vhodný pro kamarády, nebo jako součást dárkového balíčku. Potěší, ale pokud najde manželka pod stromečkem jen tohle... no, je lepší připojit i ty bublinky.

BIOGENA BEAUTEA (6X10PCS)

Sada speciálních čajů pro ženy. Vybrané směsi hydratují, čistí, povzbudí tělo i mysl.
Prodává ticaro.cz, cena 169 Kč

To platí i pro čaje Pickwick. Radějii k nim ještě něco přikupte. Ovšem, krásná plechová krabička se vždy počítá, to je plus.

Vánoční kouzlo v každém šálku

Kolekce vybraných čajů Pickwick Zimní edice ve stylové plechovce je připravena přinést vám tu správnou dávku pohody i vánočního kouzla.
Cena 199, 90 Kč

Tenhle set pozvedá svíčka, která ho vyčleňuje z řady "drogérkové" kosmetiky. Ideální pro kombinaci s čaji a případně nějakým měkoušem. 

Balíček Time to Glow Bath & Body Collection Gift Set, Dove

Dárková sada, která kromě rozjasňujícího sprchového gelu a tělového mléka obsahuje ještě vonnou relaxační svíčku. Ideální set pro domácí spa.
Cena 385 Kč

A nakonec něco opravdu speciálního

I ženy mají své dny. A ne všechny ženy jsou nadšené z holčičích dárků. Tohle je dárek pro tu výjimečnoou, jedinečnou, nekonvenční. A i když je to rum investiční a sběratelský, investice je to hlavně pro vás. A koukejte být poblíž, až ho bude poprvé otvírat. A nebo si pro jistotu kupte svůj vlastní. 

Brugal Colección Visionaria, Edición 01

První uvedení v této imitované sběratelské edici. Díky luxusnímu balení je také ideálním dárkem pro nadcházející Vánoční období.

Cena: 2.350,- Kč, k dostání na Alkohol.cz

***

Po takovém praktickém vysvětlení by už přemýšlivý muž měl být schopen kombinovat dárky pro dámy jak z partesu. Čaje a kosmetika, víno a poukazy, rum a stylová restaurace, no a remoska s domácí vaječný likér.... a nebo vlastnoručně upečené cukroví. Maminky a babičky budou plakat dojením, kolegyně zjihnou, partnerky pochopí, že si jich ceníte. Miimochodem, tohle neplatí jen pro vánoce. No a pokud někdy trochu uklouznete a darujete remosku a rum? Kdo by vám to ve svátek vyčítal.