Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Top 5 věcí týdne! Úklid, který vás bude bavit, nadčasová elegance i zábava pro celou rodinu

  • Tohle jsme pro vás objevili!
    15. dubna 2024 | 06:00

    Nestíháte se orientovat v novinkách, které se na vás valí z reklam a sociálních sítí? Nevadí, od toho jsme tady my. Vybereme pro vás každý týden top novinky, které by vám neměly uniknout a za které dáváme ruku do ohně.

  • Pilsner Urquell je oficiálním partnerem Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024

    Autor: Pilsner Urquell

    „Plzeňský Prazdroj a pivo Pilsner Urquell dlouhodobě patří mezi nejvýznamnější partnery českého hokeje a jsem moc rád, že oficiálně podpoří i celé nadcházející Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji, které budeme v Praze a Ostravě hostit už za pár týdnů. Český hokej a české pivo zná celý svět a šampionát je skvělou příležitostí, jak tyto dvě tradiční značky propojit,“ říká prezident Českého svazu ledního hokeje Alois Hadamczik.

    „Máme radost, že můžeme opět spolu s fanoušky podporovat naše hokejisty. Letos dokonce přímo v dějišti Mistrovství světa. Díky tomu, že se Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji koná v Česku, jim můžeme nabídnout prvotřídní zážitky plné napínavých zápasů a vynikajícího piva,“ uvádí senior brand manažerka Pilsner Urquell Kristýna Tereková a dodává: „Všechny hokejové nadšence zveme do našich fan zón v Praze i Ostravě, kde jsme si pro ně připravili dokonale načepovanou plzeň a doprovodný program.“ Fan zóny v Praze i Ostravě se návštěvníkům otevřou 10. 5. 2024 a budou k dispozici každý hrací den šampionátu. 

    Soutěž o lístky na vybrané zápasy probíhá do konce dubna ve vybraných obchodech a restauracích po celé České republice. Zároveň mohou fanoušci vyhrát vstupenky na rádiu Evropa 2, a to od 22. 4. do 26. 4. 2024. Stačí v této době poslouchat ranní show Evropy 2, počkat na signál od moderátorů, dovolat se a správně odpovědět na soutěžní otázku.

  • Novinka, která, který šetří čas i peníze

    Autorka Kateřina Brožová
    Autor: archiv
    Není nutné uklízet od rána do večera. Úklid může být snadný a rychlý. Naučte se takové uklízecí rituály, které vám ulehčí život a díky nimž už nikdy nebudete otrokem své domácnosti. Získáte uklizený domov, a hlavně více času na všechno, co máte rádi. Berte úklid s lehkostí! Vše se dá zvládnout ekologicky, jednoduše i rychle.  A co se v knize Úklid pro klid dozvíte? Jak si v úklidu vytvořit funkční a efektivní systém, jak si snadno a levně vyrobit čisticí a prací prostředky či jak vyčistit celou domácnost rychle a jednoduše. To zdaleka není vše!

    Autorkou knihy, která vám ušetří peníze, nervy i čas, je Kateřina Brožová, Mnoho z vás ji zná z instagramu, kde má účet @uklidproklid, který sleduje téměř 400 tisíc lidí.

     

  • Nadčasová klasika

    Ledvinka Festy taupe/ zlato, Elega
    Autor: archiv značky

    Moderní a praktická zároveň. Ledvinku Festy z dílny značky Elega ocení nejen sportovně založené ženy, ale i ty, které svůj outfit chtějí oživit neotřelým a kvalitním doplňkem. Je malá, lehká, zdobená elegantním logem a doplněná praktickým popruhem, který je možné kdykoliv odepnout a vyměnit za jiný. Zárukou kvality je pak především materiál, ledvinka je vyrobená z jemně zrnité kůže Adrie, doplňky pak z hladké hovězinové kůže. K dostání je nejen v barvě béžové, ale třeba i tmavě modré nebo temně červené. A pokud si potrpíte na klasiku, sáhněte jednoznačně po té černé. To je sázka na jistotu!

    Ledvinka Festy taupe/ zlato, Elega, 4500 Kč

  • Nová verze Scrabble je tu

    Scrabble – Rozehraj to víc!
    Autor: archiv

    Způsob, jakým používáme slova, se mění a stejně tak se mění desková hra Scrabble, která dnes představuje druhou verzi této klasické deskové hry Scrabble – Rozehraj to víc!: kooperativní, rychlejší a víc neformální verze této ikonické hry.

    Nová verze hry Scrabble – Rozehraj to víc!, která byla navržena s ohledem na začlenění a spolupráci, umožňuje hráčům pracovat v týmu a plnit karty s cíli na jejich zvolené úrovni náročnosti. V průběhu hry jsou k dispozici pomocné karty, které hráče povzbuzují. Scrabble – Rozehraj to víc! také nabízí rychlejší hru s jednoduchým bodováním. Oboustranná hrací deska umožňuje hráčům vybrat si hru podle svých představ, ať už chtějí rychlou kooperativní hru, nebo se raději usadí a pustí se do souboje s velkou mírou soutěživosti s tolik oblíbenou klasickou verzí hry. Od dlouholetých fanoušků hry Scrabble, kteří si chtějí vyzkoušet novou vzrušující verzi hry, kterou znají a milují, až po lidi, kteří se hrou se slovy teprve začínají, Scrabble – Rozehraj to víc! umocňuje zábavu pro rodiny a přátele, a zároveň dává hráčům možnost trénovat a získat sebevědomí, aby si mohli následně vyzkoušet klasický Scrabble.

  • Chůze naboso nás baví

    Nové barefoot Vasky
    Autor: archiv značky

    Barefooty svým provedením imitují chůzi naboso, která je lidské noze nejpřirozenější. Nové modely od firmy Vasky jsou vybaveny ohebnou podešví silnou pouhé 4 mm, která umožní naplno vnímat povrch země. Pata bez vyvýšení a široká špička pak přispívají k většímu pohodlí a také přirozenější poloze chodidla. Vasky aktuálně představují tři kožené a jedno veganské provedení modelu Vasky Lerry v oblíbeném slip-on střihu.

    Více informací a přehled všech modelů najdete na vasky.cz.

Autor: Martina Miláčková
Diskuse ke článku
.