Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tereza H. (26) o první návštěvě v Pákistánu: Mělo mi dojít, že dělám něco špatného!

Autor: jel - 
23. března 2023
10:45

Tereza H. se před rokem vrátila do České republiky poté, co v pákistánském vězení strávila téměř čtyři roky za údajné pašování drog. Našla si práci jako servírka a začala nový život. Nyní se rozhodla, že postupně prozradí celý svůj příběh prostřednictvím videozpovědí. V té nejnovější popsala, jak poprvé letěla do Pákistánu na podivné focení a kdy jí zřejmě mělo dojít, že je něco špatně.

V lednu roku 2018 se tehdy teprve jednadvacetileté Češce obrátil život vzhůru nohama. Na letišti v pákistánském Láhauru ji totiž zadrželi celníci a tvrdili, že v jejím kufru našli téměř devět kilogramů heroinu. O více než rok později byla Tereza odsouzena k osmi letům a osmi měsícům ve vězení. Rozsudek byl sice nepravomocný, ale než soud konečně projednal odvolání a zprostil mladou ženu všech obvinění, uběhly téměř tři roky.

Tereza měla původně v plánu svůj příběh vydat jako knihu, ale zjistila, že by šlo o velmi komplikovaný proces, a tak se nakonec rozhodla zveřejňovat videozpovědi na platformě Herohero. V té nejnovější popsala první cestu do Pákistánu a to, jak se tam účastnila velmi zvláštního focení, z něhož nikdy neviděla fotky. 

Popsala také, jak se po týdnu v Pákistánu opět vydala na cestu do Francie. Dostala s sebou dárky pro muže, s nímž se setkala v Británii, a dokonce letěla lepší třídou. Naznačila také, že po návratu se stalo něco velice podivného. Událost pro ni prý měla být znamením, že je něco špatně.

„Doletěla jsem do Francie a z toho, co se tam stalo, už jsem asi měla tušit, že oni dělají něco špatného, a tím pádem i já,“ uzavřela Tereza s tím, že detaily toho, co se po příletu z Pákistánu stalo, vysvětlí v dalším videu.

Anifa ( 23. března 2023 13:27 )

K tomu lze říci jediné "Jděte s ní už do zadele! "Děláte tu reklamu prostitutce a dealerce drog.Takový odpad má sedět ve vězení a ne aby ji nějaký úchylný redaktor obdivoval a ukazoval mladým holkám jak se stát VIP

xoxo ( 23. března 2023 12:44 )

Cílíte s těmito články na koho, páni redaktoři !! Ta prostitutka si to přeje nebo je to iniciativa v redakci a následná spokojenost s reakcí lidí? Zdá se mi to amorální a nanejvýš nebezpečné. Hlavně pro mladé lidi, kteří neví co se sebou...

AHel ( 23. března 2023 11:27 )

Proč o ní píšete, je to nula, hnusný charakter, aby si mohla žít v lušusu, tak převážela drogy, makat to nikoliv, odstrašující případ a Vy z ní děláte celebritu. Slušné řečeno, jděte s ní do háje!!!! Je to narušená osoba, morálně pokleslá a už zase špulí pusu a bude se chovat zase hnusně... tito lidé to mají v krvi, nechcete o ní napsat knihu, nebo natočit film, to bude brak všech braků. Hnus.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání